Aký je rozdiel medzi programovacím jazykom prvej a druhej generácie?
Aký je rozdiel medzi programovacím jazykom prvej a druhej generácie?

Video: Aký je rozdiel medzi programovacím jazykom prvej a druhej generácie?

Video: Aký je rozdiel medzi programovacím jazykom prvej a druhej generácie?
Video: СЛОВЕНСКИЙ ЯЗЫК И ЧТО ЕГО СВЯЗЫВАЕТ С РУССКИМ? 2024, Smieť
Anonim

In prvá generácia hlavná pamäť bola v formulár z magnetický bubon a v druhej generácie hlavná pamäť bola v vo forme RAM a ROM. Bol použitý dierovaný štítok a magnetická páska prvá generácia a bola použitá magnetická páska v druhej generácie . Stroj Jazyk bol použitý v najprv a montáž Jazyk bol použitý v druhý.

Aký je teda rozdiel medzi programovým jazykom prvej a druhej generácie?

najprv - generačné jazyky boli základné dátové inštrukcie na vykonanie procesorov. Po druhé - generačné jazyky na konverziu použite assembler Jazyk výpisy do stroja Jazyk.

Tiež viete, prečo je počítač druhej generácie lepší ako prvá generácia? 1) Namiesto vákuových elektrónok boli použité tranzistory. 2) Počítače druhej generácie boli menšie v porovnaní s počítačov prvej generácie . 3) Boli rýchlejšie v porovnaní s počítačov prvej generácie . 4) Produkovali menej tepla a boli menej náchylné na poruchy.

Podobne, ktorý programovací jazyk začal od druhej generácie?

Montáž alebo montážnik Jazyk bol druhej generácie z počítačový jazyk . Koncom 50. rokov minulého storočia toto Jazyk sa stal populárnym. zhromaždenie Jazyk pozostáva z písmen abecedy. Toto robí programovanie oveľa jednoduchšie ako skúšať naprogramovať sériu núl a jednotiek.

Aký je jazyk prvej generácie?

najprv - generácie Jazyk . najprv - generačný jazyk je počítač najnižšej úrovne Jazyk . Informácie sú prenášané do počítača programátorom ako binárne inštrukcie. Binárne inštrukcie sú ekvivalentom signálov zapnutia/vypnutia, ktoré používajú počítače na vykonávanie operácií.

Odporúča: