Obsah:

Ako môžem používať register kontajnerov Google?
Ako môžem používať register kontajnerov Google?

Video: Ako môžem používať register kontajnerov Google?

Video: Ako môžem používať register kontajnerov Google?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Apríl
Anonim

Rýchly štart pre register kontajnerov

  1. Obsah.
  2. Predtým ako začneš.
  3. Vytvorte obrázok Docker.
  4. Pridajte obrázok do registra kontajnerov. Nakonfigurujte docker na používanie nástroja príkazového riadka gcloud ako pomocníka pri poverení. Označte obrázok názvom registra. Vložte obrázok do databázy Registry kontajnerov.
  5. Vytiahnite obrázok z databázy Registry kontajnerov.
  6. Vyčistiť.
  7. Čo bude ďalej.

Jednoducho, čo je register kontajnerov Google?

Register kontajnerov Google (GCR) poskytuje bezpečné, súkromné Docker ukladanie obrázkov zapnuté Google Cloud Plošina. Poskytuje tímom jedno miesto na správu Docker obrázky, vykonávať analýzu zraniteľnosti a rozhodovať o tom, kto k čomu môže pristupovať pomocou jemného riadenia prístupu.

Tiež, čo je register kontajnerov GitLab? Register kontajnerov GitLab . Teraz môžete svoje obrázky jednoducho použiť na GitLab CI, vytvárať obrázky špecifické pre značky alebo pobočky a oveľa viac. náš register kontajnerov je prvý Dockerov register ktorý je plne integrovaný so správou úložiska Git a dodáva sa s ním GitLab 8.8.

Čo je teda GCR io?

gcr . io hostuje obrázky v dátových centrách v Spojených štátoch, ale umiestnenie sa môže v budúcnosti zmeniť. nás. gcr . io hostuje obraz v dátových centrách v Spojených štátoch, v oddelenom úložnom segmente od obrázkov, ktoré hosťuje gcr . io . EÚ. gcr . io hostí obrázky v Európskej únii.

Čo je Docker Linux?

Docker je open source projekt, ktorý automatizuje nasadzovanie aplikácií vo vnútri Linux Kontajnery a poskytuje možnosť zabaliť aplikáciu s jej závislosťami od runtime do kontajnera. Poskytuje a Docker Nástroj príkazového riadka CLI na správu životného cyklu kontajnerov založených na obrázkoch.

Odporúča: