Čo je odvolaná správa?
Čo je odvolaná správa?

Video: Čo je odvolaná správa?

Video: Čo je odvolaná správa?
Video: Přehled sociálních dávek a pojištění v ČR (o co žádat v konkrétní životní situaci) 2024, Smieť
Anonim

s odvolanie správy , a správu že yousent sa načíta z poštových schránok príjemcov, ktorí ho neotvorili. Odvolanie správy je k dispozícii po kliknutí na tlačidlo Odoslať a je k dispozícii iba vtedy, ak vy aj príjemca máte e-mailové konto Office 365 alebo Microsoft Exchange v rovnakej organizácii.

Podobne, čo to znamená, keď si niekto chce odvolať správu?

Keď správu je odvolal , príjemcovia už nemajú prístup k zabezpečeným údajom správu alebo jeho príloh. Môžu iba odosielatelia vyvolať správu a raz odvolal, správu príjemca nemôže obnoviť, pokiaľ ho nearchivoval mimo MS Outlook.

Po druhé, môže si niekto spomenúť na e-mail po jeho prečítaní? Áno. Teoreticky áno je možné odvolať e-mail po jeho prečítaní príjemcom, keď je to možné odvolať neprečítanú správu v programe Outlook.

Tiež viete, funguje odvolanie správy?

Keď správu sa číta cez Outlook na webe (OWA) alebo cez EAS na smartfóne alebo tablete odvolať nebude práca . Keď sa presunul pomocou pravidla, odvolávanie a správu nie je možné. Pôvodné správu musí byť stále neprečítané a príjemca musí otvoriť súbor Odvolanie správy pred originálom správu.

Čo sa stane, ak si odvoláte e-mail?

An email s názvom “ Odvolanie :“issent, ale originál, nesprávny email sa neodstráni z doručenej pošty príjemcu. Ak ty máte šťastie, príjemca to uvidí vy chcieť odvolať a email a jednoducho zmazať to alebo ignorovať to.

Odporúča: