Čo je komunita NWJS?
Čo je komunita NWJS?

Video: Čo je komunita NWJS?

Video: Čo je komunita NWJS?
Video: Рычаг для ремонта СЛОМАН на 3 части | Часть 2 | CAT 637 Скребок 2024, Smieť
Anonim

nwjs je framework používaný PT (desktop verzia). Je to veľa nástrojov a knižníc na písanie uzla. js desktopové aplikácie pre Windows, Mac OS, Linux. Ak PT nefunguje správne, skúste povoliť nwjs , a uvidíš, či je to lepšie alebo nie. Ďalšie príspevky z PopCornTime komunity.

Tiež, čo je NWJS?

NW. js je rámec pre vytváranie desktopových aplikácií s HTML, CSS a JavaScript. Vytvoril ho Roger Wang v Open Source Technology Center spoločnosti Intel v Číne a fungoval kombináciou Node. js programovací rámec s (vtedy) prehliadačom Chromium – Webkit, odtiaľ pôvodný názov Node Webkit.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako sa zbavím Nwj 32 bit? Pokyny na odstránenie škodlivého softvéru Nwjs (32 bitov).

  1. Nainštalujte antimalvérový softvér a aktualizujte ho.
  2. Vyberte typ skenovania počítača.
  3. Softvér začne skenovať váš počítač.
  4. Po zistení všetkých infekcií kliknite na „Opraviť teraz“.
  5. Vyberte trvanie licencie pre softvér.
  6. Kúpte si program, aktivujte ho a odstráňte infekcie.

Tiež viete, čo je NWJS Mac?

NW.js (predtým známy ako node-webkit ) umožňuje volať všetky moduly Node.js priamo z DOM a umožňuje nový spôsob písania aplikácií so všetkými webovými technológiami. Nový spôsob písania natívnych aplikácií pomocou webových technológií: HTML5, CSS3 a WebGL.

Funguje ešte čas na pukance?

Aj teraz, keď pôvodné pramene už nie práca , ľudia môžu stále používať aplikáciu ako základného klienta na streamovanie torrentov, manuálne do nej načítavať torrenty. MPAA nebude potešený plánmi na opätovné spustenie populárneho Čas na popcorn vidlička.

Odporúča: