Ako zastavím SimpleHTTPServer?
Ako zastavím SimpleHTTPServer?

Video: Ako zastavím SimpleHTTPServer?

Video: Ako zastavím SimpleHTTPServer?
Video: Тоботы. Атлон - 21-30 2024, Smieť
Anonim

Klávesový príkaz Ctrl+C (^ + C) pošle SIGINT, kill -9 pošle SIGKILL a kill -15 pošle SIGTERM. Aký signál chcete poslať na váš server koniec to? potom môžete stlačením ctrl + c vypnúť server.

Podobne sa môžete opýtať, ako zastavíte python server z terminálu?

3 odpovede. CTRL + C je zvyčajne správna cesta zabiť proces a nechajte svoj terminál otvorené. Použite CTRL+C. Toto je výplňový text, pretože odpoveď musí mať 30 znakov.

Okrem toho, ako zastavím spustenie skriptu Python? Komu zastaviť a beh pomocou CTRL+C ukončite proces. Programovo to zvládnuť v pytón , importujte modul sys a použite sys. exit(), kde chcete ukončiť program. Ctrl + Z by to malo urobiť, ak ste prichytení pytón škrupina.

Len tak, ako zatvoríte python server?

Zastavenie vášho Python SimpleHTTPServer Po dokončení práce na svojej webovej stránke zastavte server pomocou CTRL-C (Mac/Windows). Toto bude koniec miestny server príklad.

Ako zabijete proces v pythone?

Interaktívne, najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je otvoriť Správcu úloh a nájsť pytón .exe proces ktorý zodpovedá vášmu programu a kliknite na tlačidlo "Koniec Proces Tlačidlo ". Na podobné účely môžete použiť aj príkaz taskkill. Komu zastaviť a python skript stačí stlačiť Ctrl + C. Vo vnútri a skript pomocou exit() to môžete urobiť.

Odporúča: