Čo je softvérová aplikácia?
Čo je softvérová aplikácia?

Video: Čo je softvérová aplikácia?

Video: Čo je softvérová aplikácia?
Video: СБОЛ — Новый Сбербанк Онлайн 2024, Smieť
Anonim

A softvérový telefón (softvérový telefón) je an aplikácie program, ktorý umožňuje hlasové hovory cez InternetProtocol (VoIP) z počítačových zariadení. V podniku, softvérové telefóny sa niekedy označujú ako softclients.

Jednoducho, čo je to systém softvérových telefónov?

A softvérový telefón je softvérový ekvivalent k vášmu obchodnému stolu telefón alebo váš osobný smartfón. Môže odosielať a prijímať hovory na akomkoľvek hardvérovom zariadení, na ktorom je možné spustiť softvér. Na vytáčanie odchádzajúcich hovorov alebo prijímanie prichádzajúcich hovorov môžete použiť mobilné dáta, WiFi alebo priame internetové pripojenie.

Okrem toho, je Skype softvérový telefón? Skype je známym príkladom komunikačného softvéru, ktorý má softvérový telefón funkcie začlenené do jeho rozhrania. Vzhľadom na to Skype Používatelia sú identifikovaní prostredníctvom svojich používateľských mien a nie čísel, číselná klávesnica sa často nepoužíva.

čo je softvérový telefón VoIP?

A VoIP softvérový telefón je program, ktorý sa inštaluje a spúšťa z vášho počítača. A VoIP softvérový telefón umožňuje uskutočňovať hovory iba s počítačom pomocou a VoIP služby. Skype, iChat a GoogleTalk sú niektoré z najpopulárnejších služieb, ale existuje veľa rôznych, z ktorých si môžete vybrať.

Čo je softvérový telefón RingCentral?

The RingCentral softvérový telefón (predtým známy ako theCall Controller) je aplikačný program, ktorý umožňuje RingCentral zákazníkom volať a faxovať pomocou svojich počítačov PC alebo Mac. RingCentral Zákazníci Office majú prístup ku všetkým softfóny Vlastnosti.

Odporúča: