Aký je rozdiel medzi poslednou známou dobrou konfiguráciou a obnovením systému?
Aký je rozdiel medzi poslednou známou dobrou konfiguráciou a obnovením systému?

Video: Aký je rozdiel medzi poslednou známou dobrou konfiguráciou a obnovením systému?

Video: Aký je rozdiel medzi poslednou známou dobrou konfiguráciou a obnovením systému?
Video: MCTS 70-680: Windows 7 Last Known Good Configuration and Driver Roll Back 2024, Septembra
Anonim

Zatiaľ čo Obnovenie systému používa obnoviť body na vrátenie systém súbory a nastavenia do skoršieho časového bodu bez ovplyvnenia osobných súborov. Môžete to vrátiť späť obnovenie systému ale taká možnosť tam nie je Posledná známa dobrá konfigurácia . Posledná známa dobrá konfigurácia je zakázaný v Windows 8 alebo, Windows 8.1 štandardne.

Okrem toho, čo znamená posledná známa dobrá konfigurácia?

Posledná známa dobrá konfigurácia alebo skrátene LKGC, je spôsob, akým môžete spustiť systém Windows 7, ak máte problémy s jeho normálnym spustením. Posledná známa dobrá konfigurácia načíta ovládače a údaje databázy Registry, ktoré fungovali posledný keď ste úspešne spustili a vypli Windows 7.

Okrem toho, ako obnovím svoj laptop do poslednej známej dobrej konfigurácie? Hneď ako sa počítač prebudí k životu, stlačte a podržte kláves F8. Windows 7 zobrazí ponuku špeciálnych možností spustenia, ktoré si môžete vybrať. Pomocou klávesov so šípkou nahor a nadol presuňte zvýraznenie ponuky na Posledná známa dobrá konfigurácia (Advanced) a potom stlačte kláves Enter.

Týmto spôsobom odstráni posledná známa dobrá konfigurácia súbory?

Nie, beží posledná známa dobrá konfigurácia bude obnovte svoju pracovnú sadu systémových nastavení bez mazanie čokoľvek. Nedávno nainštalované programy však možno bude potrebné preinštalovať, pretože konfigurácia pretože tieto programy sa mohli počas procesu stratiť.

Ako obnovím systém Windows 10 pomocou poslednej známej dobrej konfigurácie?

V Windows V ponuke Rozšírené možnosti použite na výber klávesy ŠÍPKA NAHOR a ŠÍPKA NADOL Posledná známa dobrá konfigurácia . Stlačte kláves ENTER. Operačný systém môže vyzvať na výber operačného systému, ktorý sa má spustiť. Pomocou kláves ŠÍPKA NAHOR a ŠÍPKA DOLE vyberte požadovaný operačný systém.

Odporúča: