Obsah:

Ako importujem objednávky vo WooCommerce?
Ako importujem objednávky vo WooCommerce?

Video: Ako importujem objednávky vo WooCommerce?

Video: Ako importujem objednávky vo WooCommerce?
Video: ⚡️ Я НЕ СДАМСЯ! AMAZON 2.0 | Интернет магазин с нуля - Часть 3 2024, Smieť
Anonim

Komu importovať a objednávky do WooCommerce obchod, prejdite na panel správcu a prejdite na WooCommerce > objednať Im-Ex. Tým sa dostanete na stránku doplnku. Stránka doplnku vyzerá ako je uvedené nižšie. Kliknite na Importovať , a prenesie vás na Importovať stránku.

Tiež viete, ako exportujem svoje objednávky WooCommerce?

Exportné objednávky WooCommerce Komu Exportujte objednávky WooCommerce do CSV stačí kliknúť na Exportné objednávky tlačidlo zo stránky doplnku. Môžete si vybrať objednať alebo stavy predplatného a typy kupónov, ktoré chcete export . Nakonfigurujte ďalšie nastavenia a vyberte požadované stĺpce export.

Okrem toho, ako môžem exportovať a importovať produkty z WooCommerce? Export Nastavenia Prejdite na WooCommerce > CSV Importovať Suita > Export produktov . Potom si môžete vybrať export buď Produkty alebo produkt variácií. Poznámka: Počet Produkty že Produkt CSV Importovať Rozšírenie balíka bude môcť export v jednom súbore závisí od dostupnosti serverových zdrojov.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako importujem zákazníka do WooCommerce?

Ďalej z WooCommerce administračný panel webovej stránky, prejdite na WooCommerce > Používateľ Importovať Export. Na stránke doplnku prejdite na Používateľ/ Zákaznícky import kartu a potom Importovať Súbory v sekcii Formát CSV a kliknite Importovať používateľov . Týmto sa dostanete na Importovať stránku doplnku.

Ako presuniem WooCommerce z jedného webu WordPress na druhý?

Prejdite na: Nástroje > Exportovať a vyberte obsah, ktorý chcete migrovať

  1. Kliknite na Stiahnuť exportný súbor.
  2. Prejdite na lokalitu, na ktorú presúvate obsah, a vyberte položku Nástroje >Importovať.
  3. Vyberte WordPress a postupujte podľa pokynov.

Odporúča: