Ako odinštalujem ESET Endpoint Antivirus?
Ako odinštalujem ESET Endpoint Antivirus?

Video: Ako odinštalujem ESET Endpoint Antivirus?

Video: Ako odinštalujem ESET Endpoint Antivirus?
Video: Jak vymazat data a resetovat Apple MacBook do továrního nastavení! - MacTip #10 2024, Smieť
Anonim

Kliknite na Štart → Všetky programy → ESET → ESET Endpoint Antivirus / ESET Endpoint Bezpečnosť→ Odinštalovať . Zobrazí sa sprievodca nastavením. Kliknite na tlačidlo Ďalej a potom kliknite na tlačidlo Odstrániť . Začiarknite políčko, ktoré najlepšie popisuje, prečo vykonávate odinštalovanie, a potom kliknite na tlačidlo Ďalej.

Ako odinštalujem ESET Endpoint Security?

Stlačením klávesu Windows + R otvorte dialógové okno Spustiť. Do poľa zadajte Appwiz.cpl a kliknite na tlačidlo OK. V Odinštalovať alebo Zmeňte okno programu, vyberte ESET produkt, ktorý chcete odstrániť a kliknite na tlačidlo Zmeniť.

ako odinštalujem ESET Endpoint Antivirus Mac? Kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu ESET Endpoint Antivirus a vyberte možnosť Presunúť do koša.

  1. Po zobrazení výzvy v dialógovom okne zadajte heslo správcu a kliknite na tlačidlo OK.
  2. Prejdite do ponuky Finder a vyberte položku Empty the Trash, aby ste vykonali odinštalovanie.

Vzhľadom na to, ako odstránim ESET Antivirus z Windows 10?

Odinštalujte ESET Softvér tradičným spôsobom V normálnom prípade by ste mali prejsť do ponuky Štart (malá Windows symbol v ľavom dolnom rohu obrazovky), prejdite na „Nastavenia -> Aplikácie“a nájdite ESET Smart Security v zozname. Kliknite buď na „Upraviť“alebo „ Odinštalovať .”

Je Eset dobrý antivírus?

spoločnosti ESET tri okná antivírus programy začínajú so základnou ochranou proti malvéru a pridávajú funkcie, keď sa ceny zvyšujú. Nie je zadarmo ESET bezpečnostný softvér, ale spoločnosť má online skener škodlivého softvéru. Základ antivírus program, ESET NOD32 Antivírus , len pre Windows.

Odporúča: