Ako funguje lepiaci pás?
Ako funguje lepiaci pás?

Video: Ako funguje lepiaci pás?

Video: Ako funguje lepiaci pás?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

2 odpovede. The PÚSKA vytvára metaúdaje, ktoré to umožňujú LEPIDLO a služby ako ATHENA na zobrazenie informácií S3 ako databázy s tabuľkami. To znamená, že vám umožňuje vytvoriť Lepidlo Katalóg. Takto môžete vidieť informácie, ktoré má s3 ako databázu zloženú z niekoľkých tabuliek.

Ako potom funguje prehľadávač lepidla AWS?

An AWS lepidlo crawler sa pripojí k úložisku údajov, postupuje cez zoznam klasifikátorov s prioritou, aby extrahoval schému vašich údajov a ďalšie štatistiky, a potom vyplní Lepidlo Katalóg údajov s týmito metadátami.

Následne je otázkou, či je lepidlo AWS open source? Amazon Otvorené zdroje Knižnica Python pre Lepidlo AWS . Amazon má otvorené -získalo knižnicu Python známu ako Athena Lepidlo Servisné protokoly (AGSlogger), ktoré zjednodušujú analýzu formátov protokolov Lepidlo AWS na analýzu a je určený na použitie s AWS servisné denníky.

Jednoducho, dá sa nastaviť v lepidle AWS?

Lepidlo AWS je bez servera, takže neexistuje žiadna infraštruktúra nastaviť hore alebo spravovať. vy môcť tiež použiť Lepidlo AWS Operácie API na prepojenie Lepidlo AWS služby. Upravujte, ladte a testujte svoj kód Python alebo Scala Apache Spark ETL pomocou známeho vývojového prostredia.

Je lepidlo AWS zadarmo?

Objekt v Lepidlo AWS Katalóg údajov je tabuľka, verzia tabuľky, oddiel alebo databáza. Prvý milión žiadostí o prístup k Lepidlo AWS Katalóg údajov za mesiac je zadarmo . Ak prekročíte milión žiadostí za mesiac, bude vám účtovaný poplatok 1,00 USD za milión žiadostí z prvého milióna.

Odporúča: