Obsah:

Kto sú konkurenti alteryxu?
Kto sú konkurenti alteryxu?

Video: Kto sú konkurenti alteryxu?

Video: Kto sú konkurenti alteryxu?
Video: 1-2-3-4 серии "Хочу в Париж" – сериал для тех, кто любит гимнастику и акробатику (титры). 2024, Smieť
Anonim

10 najlepších konkurentov v Alteryxa konkurenčnou zostavou sú Dataiku, MicroStrategy, Talend, Tableau, TIBCO, Trifacta, Domo, Sisense, Chartio a Datameer. Spoločne získali viac ako 2,5 miliardy medzi svojimi odhadovanými 13,1 tisíc zamestnancami. Alteryx má 800 zamestnancov a je na 4. mieste medzi top 10 konkurentov.

Kto sú konkurenti Tableau?

Najčastejšie kladené otázky o konkurentoch Tableau

  • Qlik Sense.
  • Microsoft Power BI.
  • Tibco Spotfire.

je Tableau vo vlastníctve spoločnosti Microsoft? Microsoft nemusí získavať Tableau stať sa dominantným lídrom v priestore riešení BI. Efektívnejším využitím kapitálu by bolo investovať do neho vlastné Platforma PowerBI. Ako alternatíva Microsoft môže tiež zvážiť odkúpenie menších BI firiem.

Okrem toho, na čo slúži alteryx?

Alteryx sa špecializuje na samoobslužnú analytiku s intuitívnym používateľským rozhraním. Tieto analýzy môžu byť použité ako nástroje na extrahovanie, transformáciu, načítanie (ETL) v rámci Alteryx rámec. Produkty pracujú s viacerými zdrojmi údajov a vykonávajú komplexné analýzy vrátane prediktívnych, priestorových a štatistických.

Čo je lepšie tablo alebo QlikView?

Tableau je pomalší ako QlikView pokiaľ ide o spracovanie v pamäti. Využíva kockovanie. Kocky môžu poskytnúť výsledky rýchlo, sú rýchlejšie ako RDBMS, a napriek tomu zaostávajú QlikView patentovaný analytický motor. QlikView prichádza s ďaleko lepšie výkon vďaka svojmu Asociatívnemu modelu.

Odporúča: