Obsah:

Ako môžem sledovať polohu počítača?
Ako môžem sledovať polohu počítača?

Video: Ako môžem sledovať polohu počítača?

Video: Ako môžem sledovať polohu počítača?
Video: Bezplatné sledovanie polohy - Zenly 2024, Smieť
Anonim

Sledovať IP adresa vášho zariadenia so službou Gmail alebo Dropbox

Ak vám ukradli laptop alebo smartfón, môžete použiť službu ako Gmail alebo Dropbox, aby ste našli IP adresu svojho zlodeja. Keď sa do týchto služieb prihlásite z ľubovoľného počítač , zaznamená použitú IP adresu a zobrazí vašu poslednú použitú IP vo vašom účte.

Následne sa možno spýtať, či sa dajú notebooky sledovať?

Áno, existuje nejaký spôsob, ako vy môcť sledovať vaše ukradnuté laptop . Outlook, Facebook, Gmail, Dropbox atď. sú pre vás niektoré webové stránky môcť zistiť polohu ukradnutého tovaru laptop . (ak ste sa už prihlásili do niektorého z týchto účtov na danom zariadení).

Okrem vyššie uvedeného, môže byť počítač sledovaný podľa MAC adresy? Vyhľadanie ukradnutého notebooku pomocou a Mac adresa nie je možné, pokiaľ sa zlodej nedostane na rovnakú LAN. V dôsledku toho je obnovenie nepravdepodobné, s výnimkou a počítač používané v podnikovej alebo vysokoškolskej sieti. Dodať Mac adresa prenosného počítača a správcu siete môcť sledujte, či sa notebook prihlási do siete.

Ako teda nájdem počítač podľa IP adresy?

Metóda 1 Vyhľadanie vašej súkromnej IP adresy Windows pomocou príkazového riadka

  1. Otvorte príkazový riadok. Stlačte ⊞ Win + R a do poľa zadajte cm.
  2. Spustite nástroj "ipconfig". Napíšte ipconfig a stlačte ↵ Enter.
  3. Nájdite svoju IP adresu.

Dá sa notebook sledovať bez internetu?

Dostupné sledovanie notebooku softvérové riešenia vyžadujú laptop byť pripojený k internet čo je zvyčajne vo forme Wi-Fi pripojenia. Preto sa ukáže ako zbytočné, ak neexistuje internet spojenie. Hlavným cieľom offline sledovanie notebooku systém je sledovať ukradnuté notebook bez s využitím internet.

Odporúča: