Čo je klaster ECS?
Čo je klaster ECS?

Video: Čo je klaster ECS?

Video: Čo je klaster ECS?
Video: AWS EC2 on ECS vs Fargate | Whats the Difference and When To Use What? 2024, Apríl
Anonim

Ako je vidieť vyššie, a Cluster je skupina ECS Inštancie kontajnera. Amazon ECS spracováva logiku plánovania, údržby a spracovania požiadaviek na škálovanie pre tieto inštancie. Tiež vám to uberie prácu s hľadaním optimálneho umiestnenia každej úlohy na základe vašich potrieb CPU a pamäte. A Cluster môže spúšťať mnoho služieb.

Čo je to ECS služba?

Vysoko bezpečný, spoľahlivý a škálovateľný spôsob prevádzky kontajnerov Amazon Elastic Container servis (Amazon ECS ) je plne spravovaná orchestrácia kontajnerov služby . Napríklad, ECS umožňuje vašim aplikáciám flexibilitu pri používaní kombinácie Amazon EC2 a AWS Fargate s cenovými možnosťami Spot a On-Demand.

Možno sa tiež opýtať, aký je rozdiel medzi ECS a ec2? EC2 , ako ste už pochopili, je jednoducho vzdialený virtuálny stroj, ktorý môžete spustiť. ECS , na druhej strane je logickou skupinou EC2 inštancie, na ktorých môžete spustiť aplikáciu bez toho, aby ste museli škálovať svoju vlastnú infraštruktúru správy klastrov, pretože ECS spravuje to za vás.

Následne sa možno tiež opýtať, sú klastre ECS špecifické pre zóny?

Nasledujú všeobecné pojmy o Amazone klastre ECS . Zhluky sú regióny- špecifické . A zhluk môže obsahovať kombináciu úloh s použitím typu spustenia Fargate alebo EC2. Ďalšie informácie o typoch spúšťania nájdete v časti Amazon ECS Typy spustenia.

Ako zastavím klastre ECS?

Zastavenie úloha v ECS klaster kliknite na položku Úlohy vľavo. Uistite sa, že stav požadovanej úlohy je nastavený na Spustený. Vyberte si jednotlivé úlohy zastaviť a potom kliknite Stop alebo kliknite Stop Všetko na výber a zastaviť všetky spustené úlohy. V Stop V dialógovom okne Úlohy vyberte možnosť Áno.

Odporúča: