Obsah:

Môžem odinštalovať program registrácie produktov ASUS?
Môžem odinštalovať program registrácie produktov ASUS?

Video: Môžem odinštalovať program registrácie produktov ASUS?

Video: Môžem odinštalovať program registrácie produktov ASUS?
Video: #Asus#Product#Registration 2024, Apríl
Anonim

' Alebo ty môžete odinštalovať program registrácie produktov ASUS z počítača pomocou Pridať/Odstrániť Program v ovládacom paneli okna. Keď nájdete program ASUS Product Register Program , kliknite naň a potom robiť jedno z nasledujúcich: Windows Vista/7/8: Kliknite Odinštalovať.

Otázkou tiež je, ako odinštalujem registráciu Asus?

Metóda 1: Odinštalujte program ASUS Product Register prostredníctvom programov a funkcií

  1. a. Otvorte Programy a funkcie.
  2. b. V zozname vyhľadajte program ASUS Product Register, kliknite naň a potom kliknutím na tlačidlo Odinštalovať spustite odinštalovanie.
  3. a. Prejdite do inštalačného priečinka programu ASUS Product Register.
  4. b.
  5. c.
  6. a.
  7. b.
  8. c.

Okrem vyššie uvedeného, ako zaregistrujem svoj produkt ASUS? Kliknite na tlačidlo Štart a potom kliknite na položku „ Registrácia produktu Asus “. Zadajte sériové číslo, produkt typ, produkt meno a dátum nákupu. Vyberte „Zaregistrovať sa“. Zadajte e-mailovú adresu a heslo.

Následne vzniká otázka, čo je program registrácie produktov ASUS?

Program registrácie produktov ASUS (APRP) je aplikácia, ktorá je predinštalovaná na mnohých počítačoch vyrobených spoločnosťou Asus . The program beží sám pri štarte systému a môže byť obťažujúci a mal by sa uchovávať iba vtedy, ak registrácia an Produkt Asus . Spustiteľné súbory môžu v niektorých prípadoch poškodiť váš počítač.

Musím svoj laptop Asus zaregistrovať?

Pri kúpe akéhokoľvek ASUS produkt (počítač, laptop , Zápisník , mobil atď.) z online obchodu alebo offline (miestny obchod). Predajca vám to navrhne Registrovať váš produkt online s Asus . Nie je to povinné, ale pomôže to, keď sa obrátite na ASUS číslo zákazníckej podpory pre vašu produktovú podporu a sťažnosť.

Odporúča: