Aký softvér beží asp net?
Aký softvér beží asp net?

Video: Aký softvér beží asp net?

Video: Aký softvér beží asp net?
Video: ASP.NET Community Standup - ASP.NET Core and Microsoft Graph 2024, Smieť
Anonim

Väčšina ASP . NET aplikácie používajú Microsoft IIS (Internet Information Server). Služba IIS je k dispozícii pre všetky verzie systému Microsoft Windows bez ďalších poplatkov. Hostingové servery Windows sú zvyčajne drahšie ako porovnateľné servery Linux, na ktoré sa bežne používa behať Aplikácie PHP, JavaScript a Ruby.

Okrem toho, aký softvér sa používa na programovanie ASP NET?

ASP . NET je postavený na Common Language Runtime (CLR), ktorý umožňuje programátorom písať ASP . NET pomocou ľubovoľného podporovaného kódu.

Tiež, aká je aktuálna verzia ASP Net? 4.7

Je teda ASP net a.net to isté?

Stručne povedané,. NET Framework je softvérový rámec vyvinutý spoločnosťou Microsoft na vytváranie, spúšťanie a nasadzovanie desktopových aplikácií a serverových aplikácií ASP . NET je rozšírením ASP ktorý je súčasťou. NET Framework, ktorý zjednodušuje štruktúru a tvorbu webových aplikácií.

Je ASP Net stále relevantný pre rok 2019?

Presnejšie, ASP . NET | Open-source webový rámec pre. NET . je veľmi užitočné v 2019 +. V súčasnosti existuje veľa zamestnávateľov, ktorí používajú ekosystém Microsoftu, a mnoho obchodov s otvoreným zdrojovým kódom, ktoré používajú oveľa novší. Ako už bolo uvedené v iných odpovediach, ASP . NET je nahradený.

Odporúča: