Ako nainštalujem databázu Adventure Works?
Ako nainštalujem databázu Adventure Works?

Video: Ako nainštalujem databázu Adventure Works?

Video: Ako nainštalujem databázu Adventure Works?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Inštalácia a Databáza AdventureWorks na serveri SQL

Komu Inštalácia a Databáza AdventureWorks , Prejdite do Prieskumníka objektov. Kliknite pravým tlačidlom myši na databázy a vyberte možnosť Obnoviť Databáza .. možnosť z kontextového menu. Kliknutím na tlačidlo Prehľadávať sa otvorí okno Vybrať zálohovacie zariadenia.

Jednoducho, ako si stiahnem a nainštalujem databázu AdventureWorks?

Komu nainštalovať AdventureWorks alebo stiahnite si AdventureWorks -oltp- Inštalácia - scenár. zip a extrahujte súbor zip do C: Samples AdventureWorks priečinok. Otvorte C: Samples AdventureWorks instawdb. sql v SQL Server Management Studio a postupujte podľa pokynov v hornej časti súboru.

Následne je otázkou, čo je OLTP databáza? 11. októbra 2017. OLTP (Online Transaction Processing) je kategória spracovania údajov, ktorá je zameraná na transakčne orientované úlohy. OLTP typicky zahŕňa vkladanie, aktualizáciu a/alebo mazanie malého množstva údajov v a databázy . OLTP sa zaoberá najmä veľkým počtom transakcií veľkého počtu používateľov.

Čo je v tomto smere adventureworks2012?

AdventureWorks je vzorová databáza dodávaná so serverom SQL a dá sa stiahnuť zo stránky github. AdventureWorks nahradil Northwind a Pubs zo vzorovej databázy v SQL Server 2005. Tím spoločnosti Microsoft neustále aktualizuje vzorovú databázu pri vydávaní nových verzií.

Čo je databáza Northwind?

The Databáza Northwind je vzorka databázy používa spoločnosť Microsoft na demonštráciu funkcií niektorých svojich produktov vrátane SQL Server a Microsoft Access. The databázy obsahuje údaje o predaji za Severný vietor Obchodníci, fiktívna spoločnosť zaoberajúca sa exportom špeciálnych potravín.

Odporúča: