Obsah:

Ako aktualizujem svoj HP na Windows 10?
Ako aktualizujem svoj HP na Windows 10?

Video: Ako aktualizujem svoj HP na Windows 10?

Video: Ako aktualizujem svoj HP na Windows 10?
Video: Ako vytvoriť webovú stránku Wordpress (2023) - Návod v 20 JEDNODUCHÝCH krokoch 2024, Smieť
Anonim

Postupujte podľa týchto krokov aktualizovať Windows 10 : -Vyberte Štart, zadajte Check for aktualizácie a potom ho vyberte z výsledkov. - V aktualizácia systému Windows , vyberte položku Skontrolovať aktualizácie . - Windows automaticky stiahne a nainštaluje všetky dostupné aktualizácie.

Ako môžem aktualizovať svoj laptop HP na Windows 10?

In Windows , vyhľadajte a otvorte Správcu zariadení. V zozname zariadení rozbaľte komponent, ktorý chcete aktualizovať . Kliknite pravým tlačidlom myši na zariadenie a potom kliknite Aktualizovať vodič( Windows 10 ) alebo Aktualizovať Softvér ovládača ( Windows 8, 7). Kliknite na položku Hľadať automaticky aktualizované ovládača a potom postupujte podľa pokynov na obrazovke.

Okrem toho, ako môžem aktualizovať operačný systém na svojom notebooku HP? V systéme Windows vyhľadajte a otvorte HP SupportAssistant. Na karte Moje zariadenia nájdite svoj počítač a potom kliknite Aktualizácie . Kliknite na položku Skontrolovať aktualizácie a správy na získanie najnovšie aktualizácie . Ak je nový aktualizácie k dispozícii, kliknite na začiarkavacie políčko vedľa každého z nich aktualizovať a potom kliknite na Stiahnuť a nainštalovať.

Len tak, môžete stále inovovať na Windows 10 zadarmo?

Krátka odpoveď je Nie. Windows používateľov canstilupgrade na Windows 10 bez vyplatenia 119 dolárov. The freeupgrade platnosť ponuky najskôr vypršala 29. júla 2016, potom koncom decembra 2017 a teraz 16. januára 2018.

Ako aktualizujete na Windows 10?

Ako manuálne aktualizovať Windows 10

  1. V ľavom dolnom rohu vyberte tlačidlo Štart (Windows).
  2. Prejdite na nastavenia (ikona ozubeného kolieska).
  3. Vyberte ikonu Aktualizácia a zabezpečenie.
  4. Vyberte kartu Windows Update na bočnom paneli (kruhové šípky)
  5. Vyberte možnosť Skontrolovať aktualizácie. Ak je dostupná aktualizácia, automaticky sa začne sťahovať.

Odporúča: