Obsah:

Vieš počítať v HTML?
Vieš počítať v HTML?

Video: Vieš počítať v HTML?

Video: Vieš počítať v HTML?
Video: HTML/CSS - 02. Inštalácia programu Notepad++. HTML tagy 2024, Apríl
Anonim

HTML matematika . < MATEMATIKA > prvok sa používa na zahrnutie matematika výrazy v aktuálnom riadku. HTML matematika je dostatočne silný na to, aby opísal rozsah matematika výrazov môžeš vytvárať v bežných balíkoch na spracovanie textu a sú vhodné aj na vykresľovanie do reči.

Ako v tomto ohľade použijem MathML v HTML?

The HTML umožňuje syntax HTML5 MathML prvky, ktoré sa majú použiť vo vnútri dokumentu použitím značky. Väčšina webových prehliadačov dokáže zobraziť MathML značky. Ak váš prehliadač nepodporuje MathML , potom by som vám to odporučil použitie najnovšiu verziu Firefoxu.

Následne je otázkou, či potrebujete vedieť matematiku, aby ste sa naučili JavaScript? vy naozaj nie treba matematiku ale ty musíš byť schopný myslieť logicky. Ak vy vie vyriešiť zákl matematický rovnice v krátkom čase, potom vaša myseľ zvládne aj logiku Javascript . Takže ak vy vyriešte to dostatočne rýchlo, všetko potrebuješ do robiť je naučiť sa Javascript.

Ako sa vám robí matematika v JavaScripte?

Matematický objekt JavaScriptu

  1. Math.round() Math.round(x) vráti hodnotu x zaokrúhlenú na najbližšie celé číslo:
  2. Math.pow() Math.pow(x, y) vráti hodnotu x na mocninu y:
  3. Math.sqrt() Math.sqrt(x) vráti druhú odmocninu x:
  4. Math.abs() Math.abs(x) vráti absolútnu (kladnú) hodnotu x:
  5. Math.ceil()
  6. Math.floor()
  7. Matematika
  8. Matematika

Ako napíšete rozdelenie v HTML?

Rozšírený ASCII kód pre rozdeliť symbol je 247; skúste to vložiť na svoju stránku takto: ÷. Pokiaľ ide o symbol násobenia, stačí použiť znak x.

Odporúča: