Čo je postup a balík v Oracle?
Čo je postup a balík v Oracle?

Video: Čo je postup a balík v Oracle?

Video: Čo je postup a balík v Oracle?
Video: Чего мне НЕ ХВАТАЕТ в Японии спустя 10 лет жизни 2024, Smieť
Anonim

Balíčky . A balík je skupina príbuzných postupy a funkcie, spolu s kurzormi a premennými, ktoré používajú, uložené spolu v databáze na ďalšie použitie ako jednotka. Podobne ako samostatne postupy a funkcie, zabalené postupy a funkcie môžu byť volané explicitne aplikáciami alebo používateľmi.

Tiež viete, čo je balík v Oracle s príkladom?

PL/SQL balíky A balík je zapuzdrená kolekcia súvisiacich programových objektov (napr príklad , procedúry, funkcie, premenné, konštanty, kurzory a výnimky) uložené spoločne v databáze. Použitím balíkov je alternatívou k vytváraniu procedúr a funkcií ako samostatných objektov schémy.

Po druhé, aký je rozdiel medzi postupom a balíkmi? A postup sa používa na vrátenie viacerých hodnôt, inak je vo všeobecnosti podobný funkcii. Balíček : A balík je objekt schémy, ktorý zoskupuje logicky súvisiace typy PL/SQL, položky a podprogramy. Môžete tiež povedať, že ide o skupinu funkcií, postup , premenné a výpis typu záznamu.

Ak vezmeme do úvahy toto, ktorý postup alebo balík je lepší?

Bezpečné súkromné metódy – funkcie a Postupy možno nastaviť ako súkromné pre balík a používať iba v rámci neho. lepšie Výkon – Balíčky možno skompilovať a načítať do pamäte vcelku, a nie po kúskoch ako iné metódy. Táto výhoda, ak vôbec existuje, je v porovnaní s ostatnými výhodami minimálna.

Ako pridáte procedúru do existujúceho balíka v Oracle?

Neexistuje žiadny príkaz pridať a postup alebo funkciu, stačí nahradiť existujúci balík a definície tela s " vytvoriť alebo nahradiť balík " a " vytvoriť alebo nahradiť balík telo"

Odporúča: