Ako môžeme ukladať údaje do databázy?
Ako môžeme ukladať údaje do databázy?

Video: Ako môžeme ukladať údaje do databázy?

Video: Ako môžeme ukladať údaje do databázy?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Vo vnútri a databázy , údajov je uložené do tabuliek.

To znamená, že všetky údajov musí byť uložené štandardizovaným spôsobom. To je dôvod, prečo boli vytvorené tabuľky. Tabuľky sú najjednoduchšie objekty (štruktúry). úložisko dát ktoré existujú v a databázy.

Ako v tomto ohľade SQL ukladá údaje?

Miesto na disku pridelené a údajov súbor je logicky rozdelený na strany, ktoré sú základnou jednotkou úložisko dát v SQL Server. Databázová stránka má veľkosť 8 KB údajov . Keď vložíte akékoľvek údajov do a SQL Databáza servera, ukladá údajov na sériu 8 KB stránok vo vnútri údajov súbor.

Tiež by mali byť súbory uložené v databáze? nie ukladať súbory v databázy . Každý, bez výnimky, kto môže spustiť akýkoľvek RDBMS na trhu, už má a databázy špeciálne pre ukladanie súborov a samotný RDBMS ho používa! To databázy je súborový systém.

Následne si možno položiť otázku, kde je uložená databáza?

Databáza tabuľky a indexy môžu byť uložené na disku v jednej z mnohých foriem, vrátane usporiadaných/neusporiadaných plochých súborov, ISAM, haldových súborov, hash bucketov alebo B+ stromov.

Ako sú údaje uložené v databáze Oracle?

Oracle Database alokuje logický priestor pre všetkých údajov v databázy . Logické jednotky databázy pridelenie priestoru sú údajov bloky, rozsahy, segmenty a tabuľkové priestory. Na fyzickej úrovni, údaje sú uložené v údajov súbory na disku (pozri kapitolu 11, „Štruktúry fyzického úložiska“).

Odporúča: