Ako môžem rolovať pomocou JavaScriptExecutor?
Ako môžem rolovať pomocou JavaScriptExecutor?

Video: Ako môžem rolovať pomocou JavaScriptExecutor?

Video: Ako môžem rolovať pomocou JavaScriptExecutor?
Video: Полный курс TypeScript за час | Тайпскрипт для начинающих 2024, Smieť
Anonim
  1. Ak chceš rolovať horizontálne v správny smer, použitie nasledujúci JavaScript. (( JavascriptExecutor )vodič). executeScript(“okno. scrollBy(2000, 0)”);
  2. Ak chceš rolovať horizontálne v ľavý smer, použitie nasledujúci JavaScript. (( JavascriptExecutor )vodič). executeScript("okno.

Ako teda posúvate stránku nadol?

Môžete použiť dole šípka na posunúť nadol na webe stránku a hore šípka na rolovať späť hore . Tu je návod: Najprv kliknite myšou kdekoľvek na stránku chceli by ste čítať; počítač tak bude vedieť, kde čítate. Potom klepnite na dole šípka len raz posunúť nadol trochu po kúsku.

Tiež, ako môžem rolovať hore a dole v seléne? Preto do posunúť nahor alebo dole s Selén , spúšťač JavaScriptu je nutnosťou. Posúvajte sa funkcie môžu byť definované nasledovne: JavascriptExecutor js = ovládač (JavascriptExecutor); js. executeScript( okno.

Čo sa týka tohto, ako sa posuniem na koniec stránky v seléne?

Za účelom rolovať sieť stránku môžete použiť JavascriptExecutor. Vytvorte objekt pre JavascriptExecutor a zavolajte webový ovládač . Potom spustite skript pomocou funkcie scrollTo a pomocou toho môžete buď rolovať do konkrétnej sekcie alebo do dno z tvojho stránku.

Ako sa posúvate nahor v JavaScripte?

Metóda 1: Použitie window.scrollTo() Metódu scrollTo() rozhrania okna možno použiť na rolovať na určené miesto na stránke. Akceptuje 2 parametre, ku ktorým sú súradnice x a y stránky rolovať do. Odovzdaním oboch parametrov ako 0 bude rolovať stránku do najvyššieho a ľavého bodu.

Odporúča: