Stratím všetko v telefóne, keď vymenia LCD?
Stratím všetko v telefóne, keď vymenia LCD?

Video: Stratím všetko v telefóne, keď vymenia LCD?

Video: Stratím všetko v telefóne, keď vymenia LCD?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

The obrazovke neobsahuje žiadne údaje, takže výmena obrazovky nemá vplyv na údaje na telefón . Pokiaľ však si robiť bežné zálohy, to je len otázkou času pred vami stratiť všetky vaše údaje. Alebo kedy dostanete telefón späť z opravy.

V súlade s tým, vymaže výmena obrazovky telefónu údaje?

Normálny LCD náhradná oprava neovplyvní vaše údajov v telefón.

Okrem vyššie uvedeného, čo sa stane, ak sa rozbije LCD? Pretože LCD a digitizér sú spojené a poškodzujú sa LCD spôsobí, že dotyková funkcia no nebude fungovať. Vyskytli sa prípady, kedy dotyková funkcia bude stále fungovať aj pri a rozbitý LCD . LCD poškodenie bude zvyčajne vykazovať farebné škvrny okolo obrazovke a alebo čiary.

Podobne sa možno pýtať, či musím pred výmenou obrazovky zálohovať svoj iPhone?

Aj keď sú šance minimálne, vy by mal urobte si čas zálohovanie vaše údaje predtým a oprava . Vlastne ty by mal urobiť z toho zvyk zálohovanie údaje pravidelne. Akonáhle je zariadenie zlomený alebo stratené, neexistuje spôsob, ako získať späť informácie, ktoré ste v ňom uložili. Môžeš nahradiť tvoj iPhone ale ty nemôžeš nahradiť tvoje spomienky.

Ako môžem obnoviť údaje z čiernej obrazovky v telefóne?

Krok 1 – Vypnite zariadenie . Potom úplne stlačte tlačidlo zvýšenia hlasitosti + vypínač + tlačidlo domov a nechajte mobilné zaviesť do zotavenie režim. Krok 2 – Po spustení zotavenie režime nájdete „Factory údajov možnosť reset“. Prejdite na túto možnosť pomocou šípky nahor a nadol a vyberte ju pomocou tlačidla napájania.

Odporúča: