Čo je azúrová správa identity?
Čo je azúrová správa identity?

Video: Čo je azúrová správa identity?

Video: Čo je azúrová správa identity?
Video: Истинная любовь - Из работ Шри Ауробиндо и Матери. [Аудиокнига - Nikosho] 2024, Smieť
Anonim

Azure AD je vysoko dostupný a vysoko škálovateľný manažment identity servis pre malé a veľké organizácie. Umožňuje organizáciám používať svoje firemné poverenia na autentifikáciu v nových alebo existujúcich aplikáciách, čím sa vylučuje proces autentifikácie a eliminuje sa potreba mnohých rôznych identít.

Jednoducho, čo je to azúrová správa identity a prístupu?

Microsoft Správa identity a prístupu v Azure riešenia pomáhajú chrániť IT prístup do aplikácií a zdrojov v rámci podnikového dátového centra a do cloudu. To umožňuje ďalšie úrovne overovania, ako je viacfaktorová autentifikácia a podmienená prístup postupy.

čo je azúrová privilegovaná správa identity? Azure Aktívny adresár ( Azure AD) Privilegovaná správa identity (PIM) je služba, ktorá vám to umožňuje spravovať , ovládať a monitorovať prístup k dôležitým zdrojom vo vašej organizácii.

Čo je to azúrová identita?

Azure Active Directory ( Azure AD ) je založený na cloude spoločnosti Microsoft identity a služba správy prístupu, ktorá pomáha vašim zamestnancom prihlásiť sa a získať prístup k zdrojom v: Externých zdrojoch, ako je Microsoft Office 365, Azure portál a tisíce ďalších aplikácií SaaS.

Aký je účel správy identity a prístupu?

Správa identity a prístupu (IAM), tiež tzv manažment identity , odkazuje na disciplínu IT bezpečnosti, rámec a riešenia pre riadenie digitálny identity . Zastrešujúce cieľ pre IAM je zabezpečiť, aby akékoľvek dané identity má prístup na správne zdroje (aplikácie, databázy, siete atď.)

Odporúča: