Obsah:

Ako vytvorím prepojený server medzi dvoma SQL servermi?
Ako vytvorím prepojený server medzi dvoma SQL servermi?

Video: Ako vytvorím prepojený server medzi dvoma SQL servermi?

Video: Ako vytvorím prepojený server medzi dvoma SQL servermi?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН с нуля за 6 часов [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS] 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete vytvoriť prepojený server do inej inštancie SQL Server Použitím SQL Server Manažérske štúdio. In SQL Server Management Studio, otvorte Object Explorer, rozbaľte Server Objekty, kliknite pravým tlačidlom myši Prepojené servery a potom kliknite na položku Nový Prepojený server.

Podobne sa môžete opýtať, ako prepojím dva servery SQL?

Ak chcete pridať prepojený server pomocou SSMS (SQL Server Management Studio), otvorte server, z ktorého chcete vytvoriť prepojenie, v prieskumníkovi objektov

  1. V SSMS rozbaľte Serverové objekty -> Prepojené servery -> (Kliknite pravým tlačidlom myši na priečinok prepojeného servera a vyberte „Nový prepojený server“).
  2. Zobrazí sa dialógové okno „New Linked Server“.

Po druhé, ako importujem databázu SQL Server z jedného servera na druhý? Skopírujte databázu z jedného servera na druhý server v SQL

  1. Otvorte SQL Server Management Studio a pripojte sa k serveru A.
  2. Kliknite pravým tlačidlom myši na databázu a vyberte Úlohy a potom Kopírovať databázu.
  3. Po kliknutí na Kopírovať databázu sa zobrazí nasledujúca obrazovka.
  4. Kliknite na „Ďalej“.

Ako môžem zadať dopyt na prepojený server?

Dopytovanie a Prepojený server Popraviť otázky proti a prepojený server , použite editor. Komu dopyt a prepojený server : Na paneli s nástrojmi v hornej časti Management Studio kliknite na položku Nové Dopyt . V zobrazenom okne editora zadajte svoj dopyt.

Sú prepojené servery zlé?

Prepojené servery predstavujú jednoduchý spôsob, ako zobraziť vzdialené zdroje údajov SQL Server ako natívna tabuľka z pohľadu dotazu. Preto všetky aktivity na spojený tabuľky sa vykonávajú pomocou skenovania tabuľky. Ak je vzdialený stôl veľký, môže to byť z hľadiska výkonu hrozné.

Odporúča: