Čo je bootstrap v reakcii?
Čo je bootstrap v reakcii?

Video: Čo je bootstrap v reakcii?

Video: Čo je bootstrap v reakcii?
Video: 🧨 Подробнейший обзор "пятёрки" BMW F10. Есть ли в ней плюсы? Или одни минусы? 2024, Apríl
Anonim

Reagovať - Bootstrap je knižnica s kompletnou opätovnou implementáciou Bootstrap pomocou komponentov Reagovať . Nemá žiadnu závislosť na bootstrap . js orjQuery. Použitím Reagovat Bootstrap umožňuje používať Bootstrap's komponenty a štýly, ale s menším a čistejším kódom cez Reagovať.

Ľudia sa tiež pýtajú, môžete použiť reakciu bootstrap?

Môžete použiť Bootstrap priamo na prvky a komponenty vo vašom Reagovať aplikáciu použitím vstavaných tried rovnako ako ktorákoľvek iná trieda. Vytvorme jednoduchý prepínač tém Reagovať komponent na demonštráciu pomocou Bootstrapu triedy a komponenty.

Po druhé, prečo by som mal používať bootstrap? Bootstrap je responzívny, na prvom mieste pre mobilné zariadenia, prevládajúci a front-end rámec, ktorý je vyvinutý spolu s CSS, JavaScriptom a HTML. Bootstrap má mnoho výhod od nuly pre každý projekt vývoja webu a jedným z takýchto dôvodov je obrovské množstvo dostupných zdrojov Bootstrap.

na čo slúži reakcia?

ReactJS je open-source JavaScriptová knižnica, ktorá je používa vytváranie používateľských rozhraní špeciálne pre jednostránkové aplikácie. to je používa spracovanie vrstvy zobrazenia pre web a mobilné aplikácie. Reagovať nám tiež umožňuje vytvárať opakovane použiteľné komponenty UI.

Môžete použiť bootstrap s uhlovým?

Áno, existujú dva spôsoby môžete spustiť bootstrap zjednodušiť vývoj používateľského rozhrania a Uhlová do jednoduchšia manipulácia makeDOM, požiadavky HTTP a mnoho ďalších vecí. Prvé riešenie je použit a Bootstrap Iba CSS. Ale takto môžeš vytvoriť Bootstrap komponenty, ktoré robiť nie použitie JavaScript.

Odporúča: