Obsah:

Čo je to C# ProcessStartInfo?
Čo je to C# ProcessStartInfo?

Video: Čo je to C# ProcessStartInfo?

Video: Čo je to C# ProcessStartInfo?
Video: Klasa Process i CliWarp, czyli jak uruchomić polecenie z kodu w C# 2024, Smieť
Anonim

ProcessStartInfo () Inicializuje novú inštanciu súboru ProcessStartInfo triedy bez zadania názvu súboru, s ktorým sa má proces spustiť. ProcessStartInfo (String) Inicializuje novú inštanciu súboru ProcessStartInfo trieda a určuje názov súboru, ako je aplikácia alebo dokument, s ktorým sa má proces spustiť.

Čo je teda UseShellExecute C#?

Nastavenie tejto vlastnosti na hodnotu false vám umožní presmerovať vstupné, výstupné a chybové prúdy. Slovo „škrupina“v tomto kontexte ( UseShellExecute ) odkazuje na grafický shell (podobný shellu Windows) a nie na príkazové shelly (napríklad bash alebo sh) a umožňuje používateľom spúšťať grafické aplikácie alebo otvárať dokumenty.

Tiež viete, čo je proces v príklade C #? Proces C# poskytuje metódu Štart na spustenie exe z kódu. The Proces trieda je v Systéme. Diagnostický priestor názvov, ktorý obsahuje metódy na spustenie súboru.exe na zobrazenie akéhokoľvek dokumentu alebo webovej stránky. The Proces poskytuje metódy Štart na spustenie inej aplikácie v C# Programovanie.

Okrem toho, čo je proces C#?

A proces je program, ktorý beží na vašom počítači. Môže to byť čokoľvek od malej úlohy na pozadí, ako je kontrola pravopisu alebo obsluhy systémových udalostí, až po plnohodnotnú aplikáciu, ako je Internet Explorer alebo Microsoft Word. Každý proces mať aspoň jedno vlákno.

Ako spustím program v C#?

Kompilácia a spustenie programu

  1. Spustite Visual Studio.
  2. Na paneli s ponukami vyberte Súbor -> Nový -> Projekt.
  3. Vyberte Visual C# zo šablón a potom vyberte Windows.
  4. Vyberte aplikáciu konzoly.
  5. Zadajte názov projektu a kliknite na tlačidlo OK.
  6. Tým sa vytvorí nový projekt v Prieskumníkovi riešení.