Obsah:

Kde nájdem Eclipse na Macu?
Kde nájdem Eclipse na Macu?

Video: Kde nájdem Eclipse na Macu?

Video: Kde nájdem Eclipse na Macu?
Video: Jak postavit zvukovou banku, kde najdeš VŠECHNO ZDARMA - CZ Tutorial 2024, Marec
Anonim

Nájdite priečinok prevzatého balíka v priečinku Stiahnuté súbory a presuňte ho na pracovnú plochu. Potom naň dvakrát kliknite. Uvidíte priečinok s názvom " zatmenie ". Presuňte " zatmenie " do priečinka Aplikácie.

V tejto súvislosti je Eclipse k dispozícii pre Mac?

Mac OS X: Inštaluje sa Eclipse . Stiahnite si najnovšiu verziu Eclipse z zatmenie .org. V júli 2014 sme sa vybrali Eclipse pre vývojárov RCP a RAP, čo je 249,8 Mb. Eclipse je k dispozícii ako 32-bitové aj 64-bitové binárne súbory.

Tiež viete, kde nájdem svoje aplikácie na Macu? Z Priečinok aplikácií Komu Nájsť otvorte Finder z doku (zvyčajne je to prvá ikona zľava). Ďalší spôsob, ako otvoriť Finder: Kliknite na prázdnu oblasť pracovnej plochy. V ponuke Finder's Go vyberte Aplikácie a potom aplikáciu, ktorú chcete otvoriť.

Podobne, kde nájdem súbory Eclipse?

Stlačte súčasne klávesy "Ctrl, " "Shift" a "R" na klávesnici. Otvorí sa vyskakovacie okno a môžete zadať názov súboru súbor želáte si Nájsť . Eclipse používa inteligentné párovanie. Akonáhle sa zhoduje s súbor , stačí stlačiť „Enter“. Toto je najrýchlejšie spôsob, ako nájsť súbory akéhokoľvek typu, vrátane Java a PHP súbory.

Ako otvorím dve zatmenia na Macu?

Spustenie viacerých inštancií Eclipse v systéme Mac OS X

  1. Kliknite pravým tlačidlom myši (Command + kliknutie) na ikonu Eclipse Doc a vyberte možnosť Zobraziť vo Finderi.
  2. Kliknite pravým tlačidlom myši na Eclipse. a vyberte Zobraziť obsah balíkov.
  3. Prejdite do adresára Obsah > MacOS.
  4. Dvojitým kliknutím na spustiteľný súbor eclipse tam spustíte Eclipse. Uistite sa, že ste vybrali iný pracovný priestor, ako je už otvorený.

Odporúča: