Obsah:

Kde je môj ovládací panel?
Kde je môj ovládací panel?

Video: Kde je môj ovládací panel?

Video: Kde je môj ovládací panel?
Video: How To Find Control Panel in Windows 10 [Tutorial] 2024, Apríl
Anonim

Kliknite alebo klepnite na a Tlačidlo Štart a v a Ponuka Štart, prejdite nadol na okná Systémový priečinok. Tam nájdete a Ovládací panel skratka. In Windows 7, môžete nájsť a Ovládací panel odkaz priamo v a Ponuka Štart na pravej strane.

Ako nájdem svoj ovládací panel týmto spôsobom?

Potiahnite prstom z pravého okraja obrazovky, klepnite na Hľadať (alebo ak používate myš, ukážte do pravého horného rohu obrazovky, posuňte ukazovateľ myši nadol a potom kliknite na Hľadať), zadajte Ovládací panel vo vyhľadávacom poli a potom klepnite alebo kliknite na Ovládací panel . Kliknite na tlačidlo Štart a potom kliknite na tlačidlo Ovládací panel.

ako otvorím ponuku Štart v systéme Windows 10? Otvorené a Úvodná ponuka . Komu otvorené a Úvodná ponuka – ktorý obsahuje všetky vaše aplikácie, nastavenia a súbory – vykonajte niektorý z nasledujúcich krokov: Na ľavom konci panela úloh vyberte Štart ikonu. Stlačte tlačidlo Windows kláves s logom na klávesnici.

Podobne sa môžete opýtať, aká je klávesová skratka na otvorenie ovládacieho panela?

Našťastie existujú tri klávesové skratky, ktoré vám umožnia rýchly prístup k ovládaciemu panelu

  • Kláves Windows a kláves X. Tým sa otvorí ponuka v pravom dolnom rohu obrazovky s ovládacím panelom uvedeným medzi možnosťami.
  • Windows-I.
  • Windows-R na otvorenie príkazového okna spustiť a zadajte ControlPanel.

Ako používate ovládací panel?

Ako získať prístup k ovládaciemu panelu

  1. V najnovších verziách systému Windows je ovládací panel dostupný z priečinka Systém Windows alebo kategórie v zozname Aplikácie.
  2. V iných verziách systému Windows kliknite na tlačidlo Štart a potom na položku Ovládací panel alebo Štart, potom na položku Nastavenia a potom na položku Ovládací panel.

Odporúča: