Aký je rozdiel medzi ODBC a Oledb?
Aký je rozdiel medzi ODBC a Oledb?

Video: Aký je rozdiel medzi ODBC a Oledb?

Video: Aký je rozdiel medzi ODBC a Oledb?
Video: Aký je rozdiel medzi komunálnym odpadom a komunálnym politikom? 2024, Apríl
Anonim

Re: Rozdiel medzi ODBC a OLE DB konektory? ODBC je Open Data Base Connectivity, čo je spôsob pripojenia k zdrojom údajov a iným veciam. OLEDB je nástupcom ODBC , súbor softvérových komponentov, ktoré umožňujú pripojenie QlikView s back-end, ako je SQL Server, Oracle, DB2, mySQL atď.

Okrem toho, čo je lepšie OLE DB alebo ODBC?

Navyše, OLE DB je všeobecnejší v tom, že zahŕňa ODBC funkčnosť. Technicky vzaté, ODBC (Open Database Connectivity) je navrhnutý tak, aby poskytoval prístup predovšetkým k údajom SQL v prostredí s viacerými platformami. Pretože existuje medziľahlé spojenie, ODBC dopyty môžu byť pomalšie ako OLE DB otázky.

Podobne je OLE DB rýchlejšia ako ODBC? 2- OLE DB je viac rýchlejšie ako ODBC Microsoft ADO, OL DB , a ODBC Komponenty MDAC. Vývojári môžu použiť ktorýkoľvek z komponentov MDAC ( ODBC , OLE DB a ADO) na pripojenie k niekoľkým relačným a nerelačným dátovým úložiskám.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi ODBC OLE DB a JDBC?

Hlavný rozdiel medzi ODBC OLEDB a JDBC je to ODBC je API vyvinuté spoločnosťou Microsoft na prístup k relačným databázam OLEDB je API vyvinuté spoločnosťou Microsoft na prístup k relačným aj nerelačným databázam a JDBC je API vyvinuté spoločnosťou Oracle na prístup k relačným a nerelačným

Čo znamená OLE DB?

Prepojenie a vkladanie objektov, databáza

Odporúča: