Čo je Fiberglass Flowcoat?
Čo je Fiberglass Flowcoat?

Video: Čo je Fiberglass Flowcoat?

Video: Čo je Fiberglass Flowcoat?
Video: Металл больше не нужен! Теперь есть ФИБЕРГЛАСС своими руками в домашних условиях. 2024, Smieť
Anonim

Vrchný náter, tiež známy ako flowcoat je termín používaný pre gélový lak, do ktorého bol pridaný voskový roztok, ktorý umožňuje jeho použitie ako povrchovú úpravu ako gélový lak tam, kde nie je možné použiť sklolaminát plesnivec. Voskový roztok sa pridáva do gélového laku v množstve 2 % hmotn., aby sa zabránilo lepkavosti povrchu.

V dôsledku toho môžete sklolaminát cez Flowcoat?

Áno. Splývavý náter je vrchný náter pre sklolaminát . Layout zmizne lepkavý, a flowcoat (tiež nazývaný brúsny náter) vyhladzuje vrstvu a nie je lepkavý, čo umožňuje vy brúsiť a leštiť.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi gélovým lakom a tekutým lakom? Splývavý náter je v podstate gelcoat do ktorého bol pridaný vosk, aby sa dostal do vzduchu, ak dáte gelcoat navonok zostáva lepkavý. Gelcoat sa používa ako prvá vrstva vo vnútri formy, takže nedochádza ku kontaktu so vzduchom, pretože zvyšok vrstvy je na jej vrchu.

Navyše, na čo sa Flowcoat používa?

Splývavý náter je variáciou gelcoatu a použité prelakovať výlisok na voľnom vzduchu ( použité ako farba). Do zmesi je pridaný vosk v styréne, ktorý migruje na povrch, čím vylučuje vzduch a umožňuje úplné vytvrdnutie. Vosk je potrebné zmyť medzi jednotlivými vrstvami alebo ak ho mienite natierať.

Čo je to Flowcoat farba?

Prietokový náter je maľovanie základ a číry, potom prebrúste naplocho a potom naneste príliš redukovaný číry v jednej alebo dvoch ďalších vrstvách. Ak ste veľmi skúsený maliar, ktorý pracuje so špičkovými autami v špičkovej kabíne s použitím špičkových materiálov, môže to fungovať dobre, ale je to vzácna osoba a práca, ktorá používa túto metódu.

Odporúča: