Obsah:

Ako zobrazím všetky štítky v Gmaile?
Ako zobrazím všetky štítky v Gmaile?

Video: Ako zobrazím všetky štítky v Gmaile?

Video: Ako zobrazím všetky štítky v Gmaile?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Apríl
Anonim

V rozbaľovacej ponuke vyberte položku Nastavenia. Na obrazovke Nastavenia vyberte Štítky kartu na zobrazenie Štítky nastavenie. Pre každú vyberte možnosť Zobraziť alebo Skryť štítok v zozname. Zobrazí sa obrazovka Nastavenia všetky štítky.

Kde sa teda v Gmaile nachádza karta Štítky?

Umiestnite kurzor na svoju obľúbenú položku Štítok Gmail a kliknutím na tri bodky otvorte „ štítky možnosť“. Vyberte Pridať do karty , a tvoj štítok bude teraz viditeľnejší vo vašej doručenej pošte.

Niekto sa môže tiež opýtať, aký je rozdiel medzi menovkami a priečinkami v Gmaile? s Gmail , Štítky predstavujú spôsob, ako spravovať doručenú poštu. Cesta Štítky Gmailu práca je podobná priečinky , ale najlepšie je myslieť na ne ako na lepiace papieriky. Ako priečinok , keď e-mail označíte a štítok , zobrazí sa, keď si to pozriete štítok . Úlovok – e-maily môžete označiť viacerými štítky.

Okrem toho, aké sú predvolené štítky v Gmaile?

Všeobecne povedané, štítky sú dvoch typov – Systém Štítky a Custom Štítky . Systém štítky sú tí, ktorí Gmail vám ponúka predvolená . Doručená pošta, Odoslaná pošta a Osobné sú systémové štítky . Tie štítky ktoré si sami vytvoríte a použijete na konverzácie, sú vlastné štítky.

Ako môžem spravovať štítky v Gmaile?

Vytvárajte, upravujte a odstraňovajte štítky

  1. V počítači otvorte Gmail. V aplikácii Gmail nemôžete vytvárať štítky.
  2. Vľavo kliknite na položku Viac.
  3. Kliknite na položku Vytvoriť nový štítok.
  4. Pomenujte štítok.
  5. Kliknite na Vytvoriť.

Odporúča: