Môžete sledovať svoju EAD kartu?
Môžete sledovať svoju EAD kartu?

Video: Môžete sledovať svoju EAD kartu?

Video: Môžete sledovať svoju EAD kartu?
Video: Камеди Клаб Демис Карибидис Марина Кравец Тимур Батрутдинов «Изнасилование» 2024, Apríl
Anonim

Raz vy prijímať tvoj Oznámenie o schválení môžeš kontaktujte národné centrum zákazníckych služieb USCIS na čísle 1-800-375-5283 a získajte vaše sledovanie číslo a aktuálny stav doručenia. Keď to zákazníci majú sledovanie číslo ich môže sledovať ich kartu na a Webová stránka USPS.

Okrem toho, ako dlho trvá doručenie karty EAD?

Ako dlho to trvá pre USCIS poslať Karta EAD keď sa stav zmení na „Aktivita po rozhodnutí“alebo „ kard /Produkcia dokumentov?' Zvyčajne to trvá približne 5 až 7 pracovných dní prísť ; USCIS však uvádza, že na to musíte povoliť 30 dní kartu ktorý vám bude zaslaný poštou.“

Následne je otázkou, či môžete sledovať poštu Uscis? The USCIS oznámenia uvádza, že: Po obdržaní sledovanie číslo z USCIS Zákaznícke centrum, zákazníci môže sledovať stav doručenia návštevou Poštová Servisná webová stránka na adrese www.usps.com a zadaním adresy USPS sledovanie číslo do Sledovať & Confirmfield."

Tiež je potrebné vedieť, ako dlho trvá doručenie karty EAD poštou?

Po vašej žiadosti je schválené, USCIS willmail an Pracovné oprávnenie dokument ( EAD ). To môže vziať do dvoch týždňov kartu EAD prísť raz a online stav prípadu na a Domovská stránka USCISH je aktualizované na „Schválené“. Ako dlho to trvá USCIS na spracovanie EAD karta afterbiometria?

Ako dlho trvá dostať e-mail od Uscis?

to mohol byť kdekoľvek od 5 dní do 2 týždňov. Je to typické pre štandardné alebo hromadné pošty.

Odporúča: