Čo je Devtool vo Webpack?
Čo je Devtool vo Webpack?

Video: Čo je Devtool vo Webpack?

Video: Čo je Devtool vo Webpack?
Video: Импорт и экспорт JavaScript. На реальном примере 2024, Smieť
Anonim

Devtool . Táto možnosť riadi, či a ako sa generujú zdrojové mapy. Pre jemnejšiu konfiguráciu použite SourceMapDevToolPlugin. Pozrite si načítač zdrojových máp, aby ste si poradili s existujúcimi zdrojovými mapami.

Čo je teda Sourcemap vo Webpack?

V istom zmysle sú zdrojové mapy dekodérom vášho tajného (minifikovaného) kódu. Použitím Webpack , s uvedením devtool: "source-map" vo vašom Webpack config povolí zdrojové mapy a Webpack vypíše smernicu sourceMappingURL vo vašom konečnom minifikovanom súbore.

Následne je otázkou, čo je zlúčenie Webpacku? webpack - zlúčiť poskytuje a zlúčiť funkcia, ktorá spája polia a spája objekty a vytvára nový objekt. Kedykoľvek potrebujete zlúčiť konfiguračné objekty, webpack - zlúčiť môže prísť vhod. Je tu tiež a webpack špecifické zlúčiť variant známy ako zlúčiť.

V tejto súvislosti, na čo sa Webpack používa?

Webpack je balík statických modulov pre aplikácie JavaScript – berie všetok kód z vašej aplikácie a sprístupňuje ju vo webovom prehliadači. Moduly sú opätovne použiteľné časti kódu vytvorené z JavaScriptu, node_modules, obrázkov a štýlov CSS vašej aplikácie, ktoré sú zabalené tak, aby sa dali jednoducho použité v Tvoja webová stránka.

Ako fungujú Sourcemaps?

Ako Zdroj Maps Work . Ako už názov napovedá, zdrojová mapa pozostáva z množstva informácií, ktoré možno použiť na mapovanie kódu v komprimovanom súbore späť do jeho pôvodného zdroja. Pre každý komprimovaný súbor môžete zadať inú zdrojovú mapu.