Ako zruším kvety?
Ako zruším kvety?

Video: Ako zruším kvety?

Video: Ako zruším kvety?
Video: Řez maliníku – jak sklízet maliny až 6 měsíců v roce 2024, Smieť
Anonim

Bohužiaľ, Od Tvojho Kvety neposkytuje podrobné informácie, ak zrušenie objednávok je povolený. však vy môže kontaktovať zákaznícky servis From Your Kvety ak vy želám si Zrušiť objednávku alebo sa opýtať, či ponúkajú zrušenie.

Ak to vezmete do úvahy, môžete zrušiť objednávku kvetov?

Ak tvoj objednať je naplánovaný na budúci dátum doručenia, urobíme všetko možné, aby sme vyhoveli vašej žiadosti. Komu Zrušiť tvoj objednať , môžeš kontaktujte nás jedným z nasledujúcich spôsobov: Zavolajte nám na číslo 1-800-227-5387.

Tiež viete, musí vám kvetinár povedať, kto poslal kvety? Môžeš posielať anonymné kytice ľuďom, ale ak chce príjemca vedieť komu poslal ich , máme podľa ZÁKONA, povedz im, kto poslal a kvety . V dnešnej dobe stalkerov atď kvetinárstvo musí identifikovať odosielateľa a príjemca musí byť chránený a informovaný.

Okrem toho, čo sa stane, ak sú doručené kvety a nikto nie je doma?

Ak príjemca nie je na doručenie adresu, na ktorú ich dostanete kvety , bude ponechaná karta, ktorá označí nedoručenú položku ako „skaziteľne“a požiada o jej vyzdvihnutie. Ak je to vhodné robiť takže dodávky môžu byť ponechané na bezpečnom mieste, ktoré považuje vodič, buď na pozemku príjemcu alebo u suseda.

Ako zruším svoj pas 1800flowers?

Ak sa rozhodnete neobnoviť svoje členstvo, môžete Zrušiť kedykoľvek pred obnovením nám zavolajte na číslo 1-800-961-2036.

Odporúča: