Aký je rozdiel medzi triedou a štýlom?
Aký je rozdiel medzi triedou a štýlom?

Video: Aký je rozdiel medzi triedou a štýlom?

Video: Aký je rozdiel medzi triedou a štýlom?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Apríl
Anonim

Takže rozdiel medzi oboje môžete znova použiť triedy zatiaľ čo inline nemôžete znova použiť štýlov.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi triedou a ID?

V Spoločnosť CSS, a trieda volič je názov, pred ktorým je bodka (.“) a an ID selektor je názov, pred ktorým je znak hash („#“). The rozdiel medzi an ID a a trieda je to ID možno použiť na identifikáciu jedného prvku, zatiaľ čo a trieda možno použiť na identifikáciu viacerých.

Okrem toho, mám použiť ID alebo triedu? The trieda Selektor používa HTML trieda atribút a je definovaný znakom "." id sa používa, keď musíme použiť vlastnosť CSS iba na jeden atribút. trieda sa používa, keď musíme použitie Vlastnosť CSS na mnohých miestach na tej istej stránke alebo na rôznych miestach. A trieda nie je jedinečný a vzťahuje sa na viacero prvkov.

Len tak, čo je trieda v CSS?

Základné CSS : Použite a CSS trieda na úpravu štýlu prvku. triedy sú opakovane použiteľné štýly, ktoré možno pridať do prvkov HTML. Vo vašich prvkoch HTML trieda atribút, trieda názov neobsahuje bodku. Vo vnútri prvku štýlu zmeňte selektor h2 na. červený text a aktualizujte hodnotu farby z modrej na červenú.

Aký je rozdiel medzi triedou ng a štýlom Ng?

3 odpovede. ng - štýl sa používa na interpoláciu javascriptového objektu do štýl atribút, nie css trieda . A ng - trieda direktíva preloží váš objekt do trieda atribút. Nasledujúce bude preložené do trieda ="deleted", keď má premenná isDeleted hodnotu true.

Odporúča: