Obsah:

Čo je azure DevOps test?
Čo je azure DevOps test?

Video: Čo je azure DevOps test?

Video: Čo je azure DevOps test?
Video: Azure DevOps Test Plans | Test Plans | Test Suites | Edureka 2024, Smieť
Anonim

Test Azure DevOps Plán poskytuje všetky nástroje, ktoré potrebujete k úspechu test vaše aplikácie. Vytvorte a spustite manuál test plány, generovať automat testy a zbierať spätnú väzbu od používateľov.

Čo je teda DevOps v Azure?

Zjednodušene povedané, Azure DevOps je evolúciou VSTS (Visual Studio Team Services). Je výsledkom rokov používania ich vlastných nástrojov a vývoja procesu vytvárania a dodávania produktov efektívnym a efektívnym spôsobom.

ako pridám testovacie prípady do Azure DevOps? Pridajte testy

  1. Ak chcete pridať testy, otvorte ponuku pracovnej položky. Pridávanie vložených testov je rovnaké ako pridávanie testovacích prípadov do testovacej sady.
  2. Ak chcete pridať viacero testov, zadajte každý názov a vyberte možnosť Enter. Ak chcete do testovacieho prípadu pridať podrobnosti, otvorte ho.

Ako vytvorím plán testovania na Azure DevOps?

Vytvorte testovací plán

  1. V službe Azure DevOps Services alebo Azure DevOps Server otvorte svoj projekt a prejdite do Azure Test Plans alebo Test hub v Azure DevOps Server (pozrite si navigáciu na webovom portáli).
  2. Na stránke Testovacie plány vyberte Nový testovací plán a vytvorte testovací plán pre váš aktuálny sprint.

Je Azure DevOps nástroj?

Azure ponúka viacero nástroje DevOps pre správu konfigurácií vrátane Ansible, Chef, Puppet a Azure automatizácia. Monitorujte stav infraštruktúry a integrujte sa do existujúcich informačných panelov v Grafane, Kibane alebo v Azure portál s Azure Monitor.

Odporúča: