Má Apple textový procesor?
Má Apple textový procesor?

Video: Má Apple textový procesor?

Video: Má Apple textový procesor?
Video: Steve Jobs Apple - Macintosh 1984 Full Subtitles Vidio #part5 2024, Smieť
Anonim

veľa Windows - počítače sa dodávajú s verziou Microsoftu Slovo , široko používaný spracovanie textu softvér. Apple zahŕňa bezplatné, základné spracovanie textu program s názvom TextEdit na všetkých počítačoch s operačným systémom OSX. Na otvorenie použite TextEdit Slovo dokumenty na vašom Apple počítač.

Aký textový procesor Apple používa?

Stránky ( textový procesor ) Stránky sú a textový procesor vyvinutý Apple Inc. Je súčasťou balíka produktivity iWork a beží na operačných systémoch macOS a iOS. Prvá verzia Pages bola ohlásená 11. januára 2005 a bola vydaná o mesiac neskôr.

Podobne, aký je najlepší textový procesor pre Mac? 1. Microsoft Word 2016 – na použitie na vašom Macu

  • Microsoft Word je k dispozícii za 69,99 USD ročne (alebo 6,99 USD mesačne) ako súčasť predplatného Office 365 Personal.
  • Je to najpopulárnejší textový procesor v podnikaní, ktorý je všade tak široko podporovaný.

Podobne sa možno pýtať, aký je ekvivalent spoločnosti Apple k programu Microsoft Word?

iWork Suite Súčasťou vášho Macu je iWork Suite: Pages, Numbers a Keynote. Toto sú Apple's vlastné alternatívy k Slovo , Excel a PowerPoint. Stránky sú napríklad najlepšie Slovo alternatíva pre Mac.

Môžu stránky otvárať dokumenty programu Word?

Naformátuje vás môže otvoriť v Stránky vy môže otvoriť v týchto formátoch súborov Stránky na iPhone, iPad, Mac a online na iCloud.com: Všetko Stránky verzií. Microsoft Slovo : Kancelária Otvorené XML (.docx) a Office 97 alebo novší (.doc)

Odporúča: