Čo znamená (+) v Oracle SQL?
Čo znamená (+) v Oracle SQL?

Video: Čo znamená (+) v Oracle SQL?

Video: Čo znamená (+) v Oracle SQL?
Video: What is the difference between decode and case 2024, Apríl
Anonim

Oracle operátor vonkajšieho spojenia (+) umožňuje vykonávať vonkajšie spojenia na dvoch alebo viacerých tabuľkách. Rýchly príklad: -- Vyberte všetky riadky z tabuľky miest, aj keď v tabuľke okresov nie je žiadny zodpovedajúci riadok VYBERTE mestá.

Podobne, aké je použitie (+) v SQL?

The SQL Podmienka IN (niekedy nazývaná operátor IN) vám umožňuje jednoducho otestovať, či sa výraz zhoduje s akoukoľvek hodnotou v zozname hodnôt. to je použité na zníženie potreby viacerých podmienok OR v príkazoch SELECT, INSERT, UPDATE alebo DELETE.

Tiež, čo znamená * v SQL? In SQL * znamená Všetky záznamy, nielen v SQL v iných programovacích jazykoch * sa nazýva zástupný znak, ktorý znamená všetky súčasné záznamy. In SQL používame * s dotazom SELECT na výber všetkých záznamov z požadovanej tabuľky.

Tiež, čo znamená v Oracle?

to znamená „nerovná sa“.

Čo je vonkajšie spojenie v Oracle?

Oracle Outer JOIN . Oracle Vnútorný PRIPOJTE SA – Pripája sa údajových položiek z tabuliek na základe hodnôt spoločných pre obe tabuľky. Vonkajšie JOIN – Pripája sa údajových položiek z tabuliek na základe hodnôt spoločných pre obe tabuľky, pričom sa zobrazia všetky údaje z jednej tabuľky bez ohľadu na to, či existuje zhoda v druhej tabuľke.