Obsah:

Čo je Metamask v Blockchaine?
Čo je Metamask v Blockchaine?

Video: Čo je Metamask v Blockchaine?

Video: Čo je Metamask v Blockchaine?
Video: Metamask как пользоваться не теряя криптовалюту 2024, Smieť
Anonim

MetaMask je rozšírenie prehliadača, ktoré umožňuje webovým aplikáciám interakciu s Ethereom blockchain . Pre používateľov funguje ako Ethereum peňaženka, ktorá im umožňuje ukladať a odosielať akékoľvek štandardné Ethereum kompatibilné tokeny (tzv. ERC-20 tokeny).

Následne si možno položiť otázku, na čo slúži MetaMask?

Metamaska je kryptomenová peňaženka, ktorá môže byť použité v prehliadačoch Chrome, Firefox a Brave. Je to tiež rozšírenie prehliadača. To znamená, že funguje ako most medzi bežnými prehliadačmi a blockchainom Ethereum.

Čo je to peňaženka MetaMask? MetaMask je samohostiteľom peňaženku ukladať, odosielať a prijímať ETH a ERC20. Umožňuje vám kontrolovať svoje prostriedky, keďže ide o HD peňaženku ktorý poskytuje mnemotechnickú frázu, ktorú si môžete ponechať ako zálohu.

Týmto spôsobom, čo je MetaMask?

MetaMask je most, ktorý vám umožňuje navštíviť distribuovaný web zajtrajška vo vašom prehliadači už dnes. Umožňuje vám spustiť Ethereum dApps priamo vo vašom prehliadači bez spustenia úplného uzla Ethereum. Naším poslaním je, aby používanie Etherea bolo čo najjednoduchšie pre čo najviac ľudí.

Aké mince podporuje MetaMask?

Aktíva podporované metamaskou

  • ETH. Ethereum.
  • ATĎ. Ethereum Classic.
  • USDT. pripútať.
  • BAT. Základný token pozornosti.
  • USDC. USD mince.
  • ERC-20. Všetky ostatné tokeny ERC-20.

Odporúča: