Čo je odložený objekt v Javascripte?
Čo je odložený objekt v Javascripte?

Video: Čo je odložený objekt v Javascripte?

Video: Čo je odložený objekt v Javascripte?
Video: Что Можно Разрезать Бумагой? 2024, Smieť
Anonim

Kategória: Odložený objekt

The Odložený objekt , predstavený v jQuery 1.5, je reťaziteľný nástroj objekt vytvorený volaním jQuery. Odložené () metóda. Môže registrovať viacero spätných volaní do frontov spätných volaní, vyvolávať fronty spätných volaní a odovzdávať stav úspechu alebo zlyhania akejkoľvek synchrónnej alebo asynchrónnej funkcie.

Podobne sa môžete opýtať, čo je v JS odložené?

Sľub je zástupný symbol pre výsledok, ktorý je spočiatku neznámy, zatiaľ čo a odložené predstavuje výpočet, ktorého výsledkom je hodnota. Každý odložené má prísľub, ktorý funguje ako proxy pre budúci výsledok.

Okrem toho, čo je odložený sľub? The odložené . sľúbiť () metóda umožňuje asynchrónnej funkcii zabrániť inému kódu zasahovať do priebehu alebo stavu jeho internej požiadavky.

Otázkou tiež je, čo je odložený objekt v Angularjs?

Odložený objekt : Odložené je objekt ktorý odhaľuje sľub. Má hlavne tri metódy resolve(), cancel() a notify(). Kedy Odložené dokončí, zavoláte metódy buď resolve(), cancel() a notify(). Zavolá register spätných volaní, aby buď resolve(), odmietol(), alebo notify() podľa toho, ako to bolo dokončené.

Čo je odložený a sľubný objekt jQuery?

The Odložené a Promise Objects In jQuery , Predmet sľubu je vytvorený z a Odložený objekt alebo a objekt jQuery . Má podmnožinu metód Odložený objekt : always(), done(), fail(), state() a then(). The predmet sľubu sa používa, keď ste spotrebiteľom funkcie.

Odporúča: