Obsah:

Funguje Amazon fire stick na notebooku?
Funguje Amazon fire stick na notebooku?

Video: Funguje Amazon fire stick na notebooku?

Video: Funguje Amazon fire stick na notebooku?
Video: Xiaomi TV Stick 4K: Najlepší TV Stick na trhu? (RECENZIA) 2024, Smieť
Anonim

The Amazon Fire Stick je vysielacie zariadenie, ktoré má HDMI výstup. The notebookov HDMI port je tiež vysielací výstup, ktorý umožňuje odosielať signály na externé obrazovky a zrkadliť ich laptop obrazovka inde. To znamená, že nemôžete použiť svoj Amazon Fire Stick s obyčajným laptop.

Navyše, ako prenesiem prenosný počítač na svoj Amazon Fire Stick?

Ako zrkadliť Windows 10 na Amazon Fire TVStick

  1. Kliknite na Mirroring a váš Fire TV Stick počká, kým sa k nemu pripojí zariadenie.
  2. V pravom dolnom rohu obrazovky nájdete ikonu upozornenia. Kliknite na toto.
  3. Vyberte Pripojiť.
  4. Ponuka, ktorú vidíte, môže vyzerať odlišne v závislosti od modelu vášho notebooku, ale mali by ste vidieť možnosť Zobraziť.

Následne je otázkou, či môžem použiť Amazon fire stick na MacBook pro? Amazon Fire TV vyžaduje a TV s vstupný kanál HDMI na zobrazenie videa, niečo MacBooky (alebo takmer akýkoľvek počítač) chýbajú. Takže nie, toto bude nefunguje (nebude fungovať s an Apple TV / MacBook buď kombinácia). Áno, pokiaľ máte na svojom Macu port HDMI.

Tiež vedieť, dá sa Amazon Fire Stick použiť na akomkoľvek televízore?

Ale Amazon Fire TV Stick je trochu iný. Pokiaľ je tvoj TV má port HDMI kompatibilný s HDCP, ktorý sa nachádza na akýkoľvek moderná súprava, budete môcť ísť, keď pripojíte napájací kábel micro-USB a vyberiete si sieť Wi-Fi. Amazon zahŕňa aj malý Alexa Hlasové diaľkové ovládanie s Fire TV Stick.

Prečo nefunguje môj Amazon Fire Stick?

Odpojte napájací kábel zo zadnej strany zariadenia alebo zo zásuvky a potom ho znova zapojte. Na reštartovanie zariadenia môžete použiť aj diaľkový ovládač. Súčasne stlačte a podržte tlačidlá Vybrať a Prehrať/Pozastaviť na päť sekúnd. Alebo vyberte Nastavenia > Zariadenie > Reštartovať z Fire TV Ponuka.

Odporúča: