Čo je statická trieda C#?
Čo je statická trieda C#?

Video: Čo je statická trieda C#?

Video: Čo je statická trieda C#?
Video: 1-2-3-4 серии "Хочу в Париж" – сериал для тех, кто любит гимнастику и акробатику (титры). 2024, Smieť
Anonim

C# statická trieda je a trieda ktoré nie je možné vytvoriť. Jediným účelom trieda je poskytnúť plány jeho zdedeného triedy . A statická trieda je vytvorený pomocou statické kľúčové slovo v C#. A statická trieda môže obsahovať statické iba členovia. Nemôžete vytvoriť objekt pre statická trieda.

Ľudia sa tiež pýtajú, aké je použitie statickej triedy v C#?

Použite a statická trieda obsahuje metódy, ktoré nie sú spojené s konkrétnym objektom. Napríklad je bežnou požiadavkou vytvoriť súbor metód, ktoré nepôsobia na údaje inštancie a nie sú priradené ku konkrétnemu objektu vo vašom kóde. Mohol by si použitie a statická trieda držať tieto metódy.

Niekto sa môže tiež opýtať, kedy by som mal použiť statické metódy C#? Kedy použiť statické triedy v C# [duplikát] Použite a statické triedu ako organizačnú jednotku pre metódy nie sú spojené s konkrétnymi objektmi. Tiež a statické trieda môže vašu implementáciu zjednodušiť a zrýchliť, pretože nemusíte vytvárať objekt, aby ste ho mohli zavolať metódy.

Tiež, čo znamená statický C #?

Statické , v C# , je kľúčové slovo, ktoré možno použiť na deklarovanie člena typu, aby bol špecifický pre daný typ. The statické modifikátor možno použiť s triedou, poľom, metódou, vlastnosťou, operátorom, udalosťou alebo konštruktorom.

Prečo je hlavná metóda statická?

Java program hlavná metóda musí byť vyhlásené statické pretože kľúčové slovo statické umožňuje Hlavná byť volaný bez vytvorenia objektu triedy, v ktorej je hlavná metóda je definovaný. V tomto prípade, Hlavná musí byť deklarovaný ako public, pretože pri spustení programu musí byť volaný kódom mimo svojej triedy.

Odporúča: