Čo je lepšie twitter alebo twitter Lite?
Čo je lepšie twitter alebo twitter Lite?

Video: Čo je lepšie twitter alebo twitter Lite?

Video: Čo je lepšie twitter alebo twitter Lite?
Video: ШРЕК - ГОВНО на PlayStation! 2024, Smieť
Anonim

teraz Twitter vydala novú verziu svojej stránky s nízkym obsahom údajov s názvom Twitter Lite ktorá ponúka Twitter skúsenosti, ale pri oveľa vyšších rýchlostiach. Je navrhnutý na použitie v mobilných prehliadačoch a ušetrí v priemere 40 % spotrebovaných údajov s ďalšou funkciou, ktorá to môže ešte znížiť na 70 %.

Následne si možno položiť otázku, aký je rozdiel medzi twitterom a twitterom Lite?

Twitter Lite je relatívne rýchlejší a spotrebuje menšie množstvo z údaje v porovnaní so štandardnou aplikáciou. Je ľahší a dokonca sa spúšťa rýchlejšie. Počas používania aplikácie toho veľa nepocítite rozdiel medzi dve aplikácie. Môžete ich nazvať nevýhodami služby Twitter Lite.

Existuje tiež twitter lite aplikácia? Môžete tiež pridať Twitter Lite na domovskú obrazovku vášho zariadenia, aby ste mohli spustiť Twitter rýchlo jediným klepnutím. Počnúc dneškom Twitter Lite je k dispozícii globálne návštevou mobilu. twitter .com na vašom smartfóne alebo tablete. Viac informácií nájdete o Twitter Lite pri lite . twitter .com.

Keď to vezmeme do úvahy, čo znamená twitter Lite?

The Twitter Lite aplikácia je spôsob používania priateľský k dátam a ukladaniu Twitter na smartfóne. Kľúčové vlastnosti Twitter Lite aplikácie sú : Rýchle načítanie v sieťach 2G a 3G. Minimalizuje spotrebu dát – zapnite režim šetriča dát a stiahnite si iba obrázky alebo videá, ktoré chcete vidieť.

Ako pridám účet na twitter Lite?

Komu pridať ďalšie účty : V hornom menu uvidíte buď ikonu navigačnej ponuky, alebo svoju profilu ikonu. Klepnite na ktorúkoľvek ikonu, ktorú máte. Klepnite na ikonu šípky nadol v hlavičke. Odtiaľ môžete Vytvorte Nový účtu alebo Pridať existujúce účtu.

Odporúča: