Obsah:

Čo je VirtualBox v Genymotion?
Čo je VirtualBox v Genymotion?

Video: Čo je VirtualBox v Genymotion?

Video: Čo je VirtualBox v Genymotion?
Video: VirtualBox For M1 Or M2 Mac is HERE 2024, Smieť
Anonim

Genymotion prevádzka závisí od používania Oracle VM VirtualBox v pozadí. Tento softvér umožňuje virtualizáciu operačných systémov Android. Ak už máte Oracle VM VirtualBox , uistite sa, že máte nainštalovanú verziu 6.0. Zapnuté Windows : Oracle VM VirtualBox inštalačný program 6.0.

Jednoducho, potrebujem VirtualBox pre Genymotion?

Genymotion vyžaduje Oracle VirtualBox . Ak ty robiť nemať VirtualBox nainštalovaný, môžete si stiahnuť a Genymotion inštalatérov, ktorý zahŕňa VirtualBox (odporúča sa) alebo ho nainštalujte ručne. Na ručnú inštaláciu VirtualBox , pozrite si nasledovné: V systéme Mac OS X prejdite na Download VirtualBox a získajte Mac OS X.

Okrem vyššie uvedeného, čo je to škrupina Genymotion? Genymotion Android Emulátor. Genymotion je rýchly a ľahko použiteľný Android emulátor na spustenie a otestovanie vášho Android aplikácie.

Ako v tomto ohľade spustím Genymotion na VirtualBoxe?

20 odpovedí

  1. Spustite VirtualBox, prejdite do ponuky Súbor/Predvoľby, prejdite do sekcie Sieť, vyberte kartu Host-only Networks.
  2. Ako uvádza Genymotion, spustite VirtualBox, prejdite do ponuky Súbor/Predvoľby, prejdite do časti Sieť, vyberte kartu Host-only Networks a odstráňte definované adaptéry.

Je Genymotion zakorenený?

Zakorenenie umožňuje Android používatelia mobilných operačných systémov, aby dosiahli privilegovanú kontrolu (známa ako koreň prístup) cez rôzne Android subsystémy. Všetky Genymotion Cloudové zariadenia sú zakorenené a nedá sa odkoreniť.

Odporúča: