Obsah:

Ako funguje FixMeStick?
Ako funguje FixMeStick?

Video: Ako funguje FixMeStick?

Video: Ako funguje FixMeStick?
Video: Ako funguje Internet? 2024, Septembra
Anonim

Po FixMeStick nabootuje, vytvorí internetové pripojenie, skontroluje aktualizácie produktu, stiahne najnovšie signatúry škodlivého softvéru a spustí skenovanie odstraňovania škodlivého softvéru. To všetko sa deje bez akejkoľvek akcie používateľa. V skutočnosti sa zobrazí upozornenie, ktoré navrhuje, aby ste si šli oddýchnuť od skenovania mohol trvať hodiny.

Jednoducho, naozaj FixMeStick funguje?

The FixMeStick je úplne super! Stačí ho zapojiť - pár klepnutí na klávesnici - a je to robí všetko práca Bolo úžasné nájsť všetok najnovší malvér a vírusy, pretože sa aktualizuje vždy, keď ho pripojím. Dobrý produkt.“

koľko stojí FixMeStick? Ročné predplatné na $59.99 . FixMeStick PRO, ktorý vám umožňuje nainštalovať softvér na ľubovoľný počet počítačov za 299,99 dolárov ročne.

Jednoducho, odstraňuje FixMeStick malvér?

S FixMeStick nemusíte vymieňať počítač. Na rozdiel od antivírusového softvéru, ktorý funguje iba vtedy, keď je váš systém spustený, FixMeStick reštartuje počítač pomocou systému na palica , takže je to možné odstrániť vírusy a malvér ktoré iné antivírusové a bezpečnostné programy nedokážu zistiť.

Ako môžem vyčistiť svoj laptop od vírusov?

# 1 Odstráňte vírus

  1. Krok 1: Vstúpte do núdzového režimu. Urobte to vypnutím a opätovným zapnutím počítača.
  2. Krok 2: Odstráňte dočasné súbory. Keď ste v núdzovom režime, mali by ste svoje dočasné súbory odstrániť pomocou nástroja Čistenie disku:
  3. Krok 3: Stiahnite si vírusový skener.
  4. Krok 4: Spustite kontrolu vírusov.

Odporúča: