Čo je NX Nastran?
Čo je NX Nastran?

Video: Čo je NX Nastran?

Video: Čo je NX Nastran?
Video: Easy Seam Weld in Siemens NX Simulation (Nastran) FEA 2024, Septembra
Anonim

Nx Nastran je metódou konečných prvkov (FE) riešiteľom pevností, vibrácií, borení, porúch konštrukcie, prenosu tepla, akustiky a aeroelasticity.

Čo je to NX CAD?

NX je softvér vyvinutý spoločnosťou SIEMENS. Všeobecne známy ako NX Unigrafia. Ide o softvér s funkciami CAD , CAM a CAE. Ide o softvér PLM (Productlifecycle Management) s nástrojmi a technológiou novej generácie.

A koľko stojí Nastran? Softvér nebudete môcť spustiť súčasne na oboch, ale môžete sa rozhodnúť spustiť ho na oboch počítačoch, jeden po druhom.) MD Nastran 2010 (úplný produkt, nie vyššie uvedené balíky Desktopbundles) stojí 21 000 až 45 000 USD, s dodatočnými 20 000 až 25 000 USD za grafické používateľské rozhranie.

Podobne, čo znamená Nastran?

Prvý názov použitý pre program počas jeho vývoja v 60. rokoch 20. storočia bol GPSA, skratka pre General Purpose Structural Analysis. Prípadný formálny názov programu schválený NASA, NASTRAN , je skratka vytvorená z NASASTRucture ANalysis. The NASTRAN Systém bol vydaný NASA v roku 1968.

Čo je Nastran a Patran?

Patran je celosvetovo najpoužívanejší softvér na predbežné/následné spracovanie pre analýzu konečných prvkov (FEA), ktorý poskytuje modelovanie telies, sieťovanie, nastavenie analýzy a následné spracovanie pre viacero riešiteľov vrátane MSC Nastran , Marc, Abaqus, LS-DYNA, ANSYS a Pam-Crash.