Obsah:

Ako informujete prílohu e-mailu?
Ako informujete prílohu e-mailu?

Video: Ako informujete prílohu e-mailu?

Video: Ako informujete prílohu e-mailu?
Video: Nauč se s počítačem | Díl 5. - Posílání emailu s přílohou 2024, Smieť
Anonim

Pri odosielaní prílohy s e-mailom je potrebné vziať do úvahy určité veci

  1. Nedovoľte, aby bolo telo vašej správy pri odosielaní príliš dlhé príloha vo formálnom email .
  2. Použitie slova „uzavreté“je v elektronických médiách nevhodné.
  3. Vyhnite sa nesúvisiacim záležitostiam.
  4. Vyhnite sa pripájaniu veľmi ťažkých súborov email .

Tiež viete, ako označíte prílohu v liste?

Pri odosielaní an príloha , uveďte slovo „ Príloha “na ľavej spodnej strane list s bodkočiarkou a číslom príloha . Mali by ste tiež spomenúť v tele list že je pripojená položka (alebo je pripojených viacero položiek), ktoré vylepšujú alebo ďalej vysvetľujú informácie v list.

Okrem vyššie uvedeného, ako odošlete dokument e-mailom? Počas toho by ste mali postupovať podľa nasledujúceho postupu písanie a list pre odosielanie dokumentov : Uveďte svoje meno, email , adresa a telefónne číslo vľavo hore list . Nechajte prázdny riadok a uveďte dátum. Po vynechaní ďalšieho prázdneho miesta uveďte meno príjemcu, titul, názov spoločnosti, adresu.

Ak vezmete do úvahy túto skutočnosť, ako odpoviete na e-mail s prílohou?

Priložiť Pôvodná správa pri odpovedaní Kliknite na „ Email Možnosti" v časti " Email Kliknite na rozbaľovaciu ponuku „Pri odpovedaní na správu“a vyberte možnosť „ Priložiť Pôvodná správa“a kliknite na „OK“. Kliknutím na „OK“zatvoríte okno Možnosti a vrátite sa do doručenej pošty.

Čo je príloha e-mailu?

An emailová príloha je počítačový súbor odoslaný spolu s príponou email správu. K ľubovoľnému možno pripojiť jeden alebo viac súborov email správu a spolu s ňou sa odošle príjemcovi. Zvyčajne sa to používa ako jednoduchý spôsob zdieľania dokumentov a obrázkov.

Odporúča: