Čo je self __ trieda __ v Pythone?
Čo je self __ trieda __ v Pythone?

Video: Čo je self __ trieda __ v Pythone?

Video: Čo je self __ trieda __ v Pythone?
Video: Юлька_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

seba . _trieda_ je odkaz na typ aktuálnej inštancie. Pre príklady abstraktu1 by to bol abstrakt1 trieda čo pri abstrakte nechcete trieda.

Podobne sa kladie otázka, čo je _ trieda _ v Pythone?

_init _ “je vyhradený spôsob triedy python . Je známy ako konštruktor v objektovo orientovaných konceptoch. Táto metóda sa volá, keď je objekt vytvorený z trieda a umožňuje to trieda inicializovať atribúty a trieda.

Okrem toho, aké je použitie _ call _ v Pythone? The _zavolať_ metóda umožňuje Python programátorom písať triedy, kde sa inštancie správajú ako funkcie. Funkcie aj inštancie takýchto tried sa nazývajú volateľné. Je dokonca možné preťažiť operátor „+“, ako aj všetky ostatné operátory pre účely vašej vlastnej triedy.

Navyše, čo je self _ dikt _ Python?

V podstate obsahuje všetky atribúty, ktoré popisujú predmetný objekt. Môže sa použiť na zmenu alebo čítanie atribútov. Citácia z dokumentácie pre _diktovať_ Slovník alebo iný mapovací objekt používaný na ukladanie atribútov objektu (s možnosťou zápisu). Pamätajte, že všetko je predmetom Python.

Čo je def _ init _(self?

_init_ je konštruktor pre triedu. The seba parameter odkazuje na inštanciu objektu (ako v C++). bod triedy: def _init_ ( seba , x, y): seba.

Odporúča: