Funguje na Macu Windows lepšie ako na PC?
Funguje na Macu Windows lepšie ako na PC?

Video: Funguje na Macu Windows lepšie ako na PC?

Video: Funguje na Macu Windows lepšie ako na PC?
Video: 10 nejčastějších omylů při přechodu z Windows na Mac [4K] (Alisczech vol 528) 2024, Apríl
Anonim

Notebook Apple bude spustiť Windows natívne tak rýchlo, ako by ste očakávali od stroja s týmto hardvérom; čo je veľmi dobre. Je tiež možné spustiť okná Windows vedľa seba so systémom macOS okná , ale v praxi to nefunguje tak dobre, ako by mohlo.

Tiež viete, je Mac lepší ako Windows?

Mac sa dajú ľahšie kúpiť. Existuje menej modelov a konfigurácií Mac počítačov na výber než existujú Windows Počítače – už len preto, že ich vyrába iba Apple Mac a ktokoľvek môže urobiť a Windows PC. Ale ak chcete len dobrý počítač a nechcete robiť veľa prieskumov, Apple vám výber uľahčuje.

Následne je otázkou, či je spustenie systému Windows na Macu dobrý nápad? Beh Boot Camp je najlepší, ak máte priestor na inštaláciu licencovanej kópie Windows na tvojom Mac's interný pevný disk jeho rozdelením a použitím BootCampu je najlepší spôsob spustiť Windows na tvojom Mac . Hlavným dôvodom je výkon. Ak hráte a Windows hra na tvojom Mac , posledná vec, ktorú chcete islag.

Okrem toho je Windows rýchlejší ako Mac?

Ako veľa ľudí zdôraznilo, Mac nie sú Rýchlejší než všetky Windows počítačov. Ak si kúpite a Mac anda Windows PC za rovnakú cenu, tak ten PC bude rýchlejšie . Windows PC s nižším hardvérom než a Mac . Bude to oveľa lacnejšie a bude to fungovať pomalšie.

Môžem spustiť Windows a Mac na rovnakom PC?

Ak vlastníte procesor s procesorom Intel Mac , vy môže bežať ako OS X, tak aj Windows na rovnaký počítač . Väčšina PC počítače používať čipy Intel, čo znamená, že vy môcť teraz behať a Windows a OS X operačných systémov na a Počítač Mac.

Odporúča: