Prečo potrebujeme balíčky NuGet?
Prečo potrebujeme balíčky NuGet?

Video: Prečo potrebujeme balíčky NuGet?

Video: Prečo potrebujeme balíčky NuGet?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Smieť
Anonim

NuGet poskytuje vývojárom nástrojov potrebu na vytváranie, publikovanie a konzumáciu balíkov . Čo je najdôležitejšie, NuGet vedie referenčný zoznam balíkov použité v projekte a schopnosť ich obnoviť a aktualizovať balíkov z toho zoznamu.

Vzhľadom na to, prečo používame balík NuGet?

NuGet je a Balíček riadiaci systém pre Visual Studio. Uľahčuje pridávanie, aktualizáciu a odstraňovanie externých knižníc v našom systéme aplikácie . Uľahčuje pridávanie, aktualizáciu a odstraňovanie externých knižníc v našom systéme aplikácie . Pomocou NuGet , môžeme vytvoriť si vlastné balíkov ľahko a sprístupniť ho ostatným.

Následne je otázkou, ako otvorím balík NuGet? na paneli nástrojov okna Assembly Explorer alebo zvoľte Súbor | Otvorené od Balíky NuGet Cache v hlavnom menu. Toto bude otvorené a Otvorené od Balíky NuGet Dialógové okno vyrovnávacej pamäte. Zobrazí sa dialógové okno balíkov od všetkých NuGet umiestnenia vyrovnávacej pamäte na vašom počítači. Použite vyhľadávacie pole v dialógovom okne na nájdenie požadovaného balík.

Následne si možno položiť otázku, čo znamená NuGet?

NuGet je bezplatný správca balíkov s otvoreným zdrojovým kódom určený pre vývojovú platformu Microsoft (predtým známy ako NuPack). Od svojho uvedenia v roku 2010 NuGet sa vyvinul do väčšieho ekosystému nástrojov a služieb. NuGet je distribuovaný ako rozšírenie Visual Studio.

Ako zistím, či sa môj balík NuGet používa?

Vo Visual Studio použite a Pomocník > O príkaze Microsoft Visual Studio a pozri na verzia zobrazená vedľa Balíček NuGet manažér. Prípadne spustite balík Správcovská konzola (Nástroje > Balíček NuGet Manažér > Balíček Manager Console) a zadajte $host na zobrazenie informácií o NuGet počítajúc do toho a verzia.

Odporúča: